Η μαυροντυμένη γυναίκα φέρεται να είχε στήσει ενέδρα στην 34χρονη και την προηγούμενη μέρα

0
99

Ένα νέο στοιχείο έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι, καθώς η δράστις φέρεται να είχε έστησε ενέδρα στο θύμα της και την προηγούμενη ημέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το «Βήμα της Κυριακής», που μετέδωσε και το Mega στο δελτίο ειδήσεων, η αστυνομία φαίνεται πως έχει στην κατοχή της νέα ντοκουμέντα για τη μαυροφορεμένη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η γυναίκα με το βιτριόλι φέρεται να ετοιμαζόταν να κάνει επίθεση στην άτυχη 34χρονη και την προηγούμενη ημέρα, όμως δεν πρόλαβε το θύμα της καθώς έφτασε νωρίτερα στη δουλειά της.

Μάλιστα, αυτό που αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι ότι από την ανάλυση των καμερών ασφαλείας η δράστις φορούσε μάσκα και γάντια, ενώ κρατούσε και το ίδιο μπλε μπουκάλι με το οποίο έριξε το καυστικό υγρό.

Από εκεί και πέρα οι Αρχές έχουν και την κλήση από τηλεφωνικό θάλαμο σε εταιρεία ταξί, όπου έχει καταγραφεί η φωνή της μαυροφορεμένης γυναίκας.

 Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο εμφανίστηκε ο Απόστολος Λύτρας το απόγευμα της Παρασκευής. Ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι αποκάλυψε όλες τις νεότερες πληροφορίες για την υπόθεση που έχει καθηλώσει το πανελλήνιο.

«Η Ιωάννα δεν είδε φωτογραφίες ούτε άκουσε τη φωνή της δράστιδος γιατί δεν ήταν σε θέση» σημείωσε χαρακτηριστικά, μέσα σε όλα, ο κ. Λύτρας στην ενημερωτική εκπομπή του Mega.

Επίσης, ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας τόνισε πως θα είναι δύσκολη η αναγνώριση των φωτογραφίων καθώς έχει πληγωθεί σε μεγάλο βαθμό η όραση της. «Είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο έγκλημα όπου η έρευνα θα αργήσει».

Την ίδια ώρα, στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, παρουσιάστηκε ως πλήρως οργανωμένη η διαφυγή της γυναίκας που έκανε την επίθεση με το βιτριόλι την οποία και περίμενε ταξί στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα.

Πηγή: madata.gr