Η μικρή Βαναλία έδωσε το σύνθημα και οι κύλινδροι πάτησαν γκάζι – Δρομείς Ελπίδας Σύρου

0
69

Η Σύρος έχει πιλότο, κύλινδρους και ξεκινά για το ποίο όμορφο ταξίδι.

Μια ομάδα γλυκιά σαν Συριανό λουκούμι!

Γρήγορη σαν στροφή σε ακόρντα στο μπουζούκι του Μάρκου. Μοναδική σαν πεταλούδα σε βουκαμβίλια σε στενοσόκακο εκεί που δεν τελειώνουν τα σκαλοπάτια. 

“Δρομείς Ελπίδας Σύρου ή όπως λέμε “έρωτας με την πρώτη ματιά”.

Μπορεί οι αγώνες στην χώρα μας να κατέληξαν άγονοι μετά τα τελευταία μέτρα, αλλά η δρομική… γονιμότητα των “Δρομέων Ελπίδας” γεννά θαύματα! 

“Τι ζήλεψες τι τα θελες τα ένδοξα Παρίσια” λέει ο Συριανός δημιουργός Μάνος Ελευθερίου. Και μετά την ομάδα του Παρισιού, παρούσα και ετοιμοπόλεμη εν μέσω κορωνοκρουσμένων εποχών και η ομάδα μας της Σύρου! 

Με έμπειρους δρομείς, αποφασισμένους για προσφορά και όχι για εντυπώσεις, έστησαν σαν έτοιμοι από καιρό την joelette και στην…αίθουσα του θρόνου κάθισε η 14χρονη Βαλιανίτσα, με αυλικούς την αγάπη και την αλληλεγγύη. 

Η επίδειξη-τηρουμένων των μέτρων προφύλαξης- σε κεντρικά σημεία της Ερμούπολης παρέσυρε σε ένα γαϊτανάκι ευτυχίας όλους όσοι είχαν την τύχη να βολτάρουν εκείνη την ώρα. 

Η κυρά των Κυκλάδων έγινε πλέον η νέα ζεστή φωλιά του οράματος και των δράσεών μας…και έπεται συνέχεια!

 ξεχύθηκαν σαν ορμητικό ποτάμι στους δρόμους του νησιού σε μια διασκεδαστική , αλλά και συνάμα ουσιαστική προπόνηση με την joelette! 

Αυτό το αμάλγαμα τρυφερότητας, προσφοράς και συνεπούς δρομικής παρουσίας από τους “Δρομείς Ελπίδας Σύρου” αποτελεί εχέγγυο για την νέα “κεραία” του Συλλόγου στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων.

Τι κι αν μας λείπουν οι αγώνες; Η καθημερινή αλληλεγγυή και το χαμόγελο των παιδιών μας είναι μεγαλύτερη επιβράβευση από όλα τα μετάλλια του κόσμου… 

Σε λίγες μέρες οι “Δρομείς Ελπίδας” συμπληρώνουν έναν χρόνο παρουσίας στην δρομική ζωή της χώρας. Οι “Δρομείς Ελπίδας Σύρου” αποδεικνύονται ιδανικοί συνταξιδιώτες στο πιο όμορφο ταξίδι…  Βίρα τις άγκυρες για τούτο το μπάρκο, χωρίς το φόβο ότι… το καραντί  θα μας μπατάρει!

hoperunners

Πηγή: madata.gr