Η μητέρα του συζυγοκτόνου παραδίδει την μικρή Λυδία στη μητέρα της Κάρολαιν

0
35

Μετά τη θετική εισήγηση της Εισαγγελίας Ανηλίκων να δοθεί η προσωρινή επιμέλεια της 11 μηνών Λυδίας στην οικογένεια της Καρολάιν στην Αλόννησο, η μητέρα του 32χρονου συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να παραδώσει το μωρό στη Σουζάνα Κράουτς.

Κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά της, μπήκε στο αυτοκίνητο χωρίς να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Παρασκευή.

Την μητέρα του Μπάμπη συνόδευε ο αδερφός του, ενώ αποφασίστηκε οι δύο οικογένειες να συναντηθούν σε άλλο σημείο από αυτό του σπιτιού, μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Σημειώνεται πως η μητέρα της Κάρολαιν, Σουζάνα κατέπλευσε χθες το απόγευμα στο λιμάνι του Βόλου από την Αλόννησο, από όπου με το αυτοκίνητο του δικηγόρου της οικογένειας Θανάση Χαρμάνη έφυγαν με προορισμό την Αθήνα, για την παραλαβή της Λυδίας.

«Η μητέρα της Καρολάιν αρχικά αντέδρασε με κλάματα», είπε ο συνήγορος της, μετά την απόφαση για ανάθεση της επιμέλειας του παιδιού σε εκείνη, ενώ, όπως τόνισε ο κ. Χαρμάνης, «στο πρόσωπο της μικρής Λυδίας θα βλέπει την κόρη της, την Καρολάιν, αλλά μην ξεχνάμε και τις τεράστιες ευθύνες που αναλαμβάνει αυτή η γυναίκα».

«Η Αλόννησος θα αγκαλιάσει το παιδάκι», συνέχισε και πρόσθεσε πως θα παρακολουθείται στενά από την Εισαγγελία Βόλου η πορεία του παιδιού και αν κάτι δεν πάει καλά, αν διαπιστώσουν ότι το ανήλικο δεν μεγαλώνει με τις προδιαγραφές που πρέπει να μεγαλώνει ένα ανήλικο με τις ιδιαιτερότητες της Λυδίας, η απόφαση μπορεί να αλλάξει.

Τέλος σημείωσε ότι οργανώνεται επιχείρηση, για να μεταφερθεί το μωρό με ασφάλεια στην Αλόννησο.

Πηγή: madata.gr