Η Πισπιρίγκου απειλεί με μήνυση το Μάνο Δασκαλάκη γιατί θέλει να κάνει τεστ DNA. Εξελίξεις

0
72

Η πρόθεση του Μάνου Δασκαλάκη να ζητήσει τεστ DNA, για να διαπιστώσει αν πράγματι είναι πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας, έχει προκαλέσει «εκνευρισμό και θυμό» στην πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Δεν έχουν τέλος τα νέα στοιχεία που έρχονται «στο φως» για το έγκλημα της Πάτρας.

Μήνυση στο Μάνο για το τεστ DNA
Δύο ξένοι είναι πλέον η Ρούλα Πισπιρίγκου με το Μάνο Δασκαλάκη, με τον «πόλεμο» των δύο πλευρών να συνεχίζεται.

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως από την πλευρά του Μάνου αναφέρεται ότι είναι πιθανό να γίνει το επόμενο διάστημα τεστ πατρότητας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η Ίριδα και η Μαλένα είναι δικά του παιδιά.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει «στο φως» μια τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση, σύμφωνα με την οποία σε περίπτωση που ο Μάνος Δασκαλάκης αμφισβητήσει όντως την πατρότητα των παιδιών, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προχωρήσει σε μήνυση.

Η λίστα με τις αναζητήσεις
Σε μια αποκάλυψη – «βόμβα» προχώρησε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο ίδιος αποκάλυψε ολόκληρη τη λίστα με τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο την περίοδο μεταξύ της 12ης και 28ης Ιανουαρίου του 2022, λίγες μόλις ημέρες πριν φύγει από τη ζωή η 9χρονη κόρης της, Τζωρτζίνα.

Στις αποκαλύψεις του Βασίλη Λαμπρόπουλου αναφορικά με τις αναζητήσεις της Ρούλας στο διαδίκτυο, απάντησε ο συνήγορος της 33χρονης κατηγορούμενης, Όθωνας Παπαδόπουλος, λέγοντας ότι: «Εγώ το έγγραφο που έχω στα χέρια μου από τη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, που φέρει ημερομηνία 13 Απριλίου, περιγράφει μια κατάσταση εντελώς διαφορετική. Για να είναι ειλικρινής, αυτά που περιεγράφηκαν μόλις στο ρεπορτάζ τα άκουσα μόλις για πρώτη φορά από το δελτίο σας και δεν έχουν περιέλθει σε γνώση μου. Αν έχετε έγγραφο που λέει αυτά τα πράγματα, εμείς δεν το έχουμε στη διάθεσή μας».

«Η Τζωρτζίνα βρήκε την Ίριδα νεκρή»
Μία νέα ανατροπή ήρθε να φέρει τα πάνω – κάτω στην υπόθεση.

Είναι μια κατάθεση – «φωτιά» από την παιδίατρο που βρέθηκε μέσα στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας την ώρα που οι γιατροί προσπαθούσαν να την επαναφέρουν στην ζωή.

Όπως αποκαλύπτει, η Ρούλα Πισπιρίγκου της είχε πει ότι η Τζωρτζίνα – η οποία κοιμόταν δίπλα στην κούνια της Ίριδας – ήταν αυτή που βρήκε νεκρό το μωρό.

Είναι κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα η 33χρονη κατηγορούμενη είχε ισχυριστεί. Ότι δηλαδή το βρέφος το είχε βρει νεκρό μέσα στην κούνια του η αδελφή της, Δήμητρα.

Οι περίεργες αντιδράσεις της Πισπιρίγκου
Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξακολουθεί να υποστηρίζει, από το κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού ότι είναι αθώα, η εκπομπή του Mega, «LIVE NEWS» έφερε «στο φως» τις περιγραφές των γιατρών για τις πρώτες αντιδράσεις και τα αιτήματα της κατηγορουμένης μετά το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Να γίνει νεκροτομή στην Πάτρα»
Μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας κύριο μέλημα της μητέρας της ήταν η νεκροτομή να γίνει στην Πάτρα.

Το ίδιο αίτημα είχε και ο Μάνος Δασκαλάκης όταν έφτασε στο νοσοκομείο Παίδων.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι νέες ιατροδικαστικές εκθέσεις, τόσο για το θάνατο της 3 ετών Μαλένας όσο και της 6 μηνών Ίριδας.

Πηγή: madata.gr