Η ψυχολόγος της 20χρονης απορρίπτει κάθε παραφιλολογία. Ήταν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι

0
53

«Γι’ αυτό το ζευγάρι, μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Έρχονταν πάντα μαζί. Η Καρολάιν δεν είχε φίλες, οι φίλες της ήταν στην Αλόννησο και αφιέρωνε όλο τον χρόνο στο παιδάκι της. Στην ψυχολόγο έκανε κάθε φορά κατάθεση ψυχής. Μάθαινα τι την κάνει χαρούμενη, τι την κάνει ευτυχισμένη. Ήταν ένα 20χρονο παιδί, την έβλεπα σαν παιδί μου, φανταστείτε ότι τα παιδιά μου είναι πάνω από 30 ετών και εκείνη είναι 20. Ήθελε τις συμβουλές μου γιατί διακατεχόταν από λίγο άγχος, δεν είχε όμως φόβο για τίποτε. Ήταν γελαστό παιδί, με στόχους, το άγχος της ήταν για το παιδί της. Πριν γεννήσει είχε μία αποβολή, γέννησε και τη Λυδία πρόωρα οπότε καταλαβαίνετε ότι έχοντας βιώσει όλο αυτό είχε ένα άγχος πώς θα μεγαλώσει το παιδί της. Ο Μπάμπης ήταν πολύ υποστηρικτικός σε όλα και για να συνεχίσει τις σπουδές της. Πάντα μαζί έρχονταν δεν έκρυβε τίποτε

 Η Καρολάιν ήταν μια ευτυχισμένη κοπέλα. Ήταν η χαρά της ζωής. Ένα πολυτάλαντο παιδί, ένα ευτυχισμένο παιδί. Λάτρευε τον σύζυγο της, κι εκείνος το ίδιο. Μου είχε πει τα πάντα, μιλούσε για την ευτυχία της. Ήθελε να φτιάξει το σπίτι της, να στεγάσει την ευτυχία της. Τα έλεγε τα όνειρά της. Μην ανοίγεσαι τόσο πολύ, της έλεγα, ο κόσμος δεν είναι όλος καλός

Δεν είχε κάποιο πρόβλημα στη σχέση με τον άντρα της. Ο Μπάμπης βιώνει το δικό του δράμα με μεγάλη αξιοπρέπεια. Οι άνθρωποι δικάζουν, καταδικάζουν και ασελγούν στις ανθρώπινες ψυχές χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνονται όπλα στα χέρια ατόμων με νοσηρή ψυχοσυνιασθηματική κατάσταση, οι οποίοι διαπομπεύουν εύκολα ανθρώπους. Με τον Μπάμπη έχουμε συνεχή επικοινωνία γιατί έχει να ξεπεράσει πολλά πράγματα, καταρχήν την κατακραυγή»

Συνεχίζονται οι έρευνες για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της, δίπλα στο σύζυγο και το 11 μηνών μωράκι τους. Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησαν οι κ.κ. Δημοσθένης Πάκος, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, και η Άρια Καλύβα, δημοσιογράφος στο «Πρώτο Θέμα», που μετέφερε τα νεότερα γύρω από την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σχολιάζοντας τη συγκλονιστική συνέντευξη του αστυνομικού που βρέθηκε πρώτος στη σκηνή του εγκλήματος, ο κ. Πάκος είπε ότι «Η σκηνή του εγκλήματος δεν πρέπει να αλλοιωθεί, έπρεπε πρώτα να φωτογραφηθεί. Αλλά είναι αξιέπαινη η προσπάθεια που γίνεται για να φανεί και η δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι αυτοί που είναι στην πρώτη γραμμή. Αν και δεν γνωρίζω προσωπικά τον συνάδελφο, έχει πολλά χρόνια υπηρεσίας, και είναι καιρό στην πρώτη γραμμή και στο περιπολικό, έχει αντιμετωπίσει πολλά πράγματα».

Αναφερόμενη στη συνέντευξη της ψυχολόγου της άτυχης 20χρονης, που θέλησε να δώσει τέλος στην παραφιλολογία των τελευταίων ημερών γύρω από τη σχέση του ζευγαριού, η Άρια Καλύβα τόνισε ότι «Η ψυχολόγος της Καρολάιν, κ. Ελένη Μυλωνοπούλου, αποφάσισε να μιλήσει στο Θέμα και να δώσει τέλος σε κάποιες φήμες. Η ίδια επιχείρησε να δώσει εικόνα του ζευγαριού, όπως την έζησε μέσα από τις συνεδρίες. Μας είπε ότι πρόκειται για αγαπημένο ζευγάρι, πήγαιναν και οι τρεις στον ψυχολόγο, μαζί με το μωρό. Η Καρολάιν είχε κάποια ζητήματα που έπρεπε ένα λύσει μετά την εγκυμοσύνη, η κ. Μυλωνοπούλου έκανε λόγο και για μια αποβολή».

«Όπως μας εξήγησε η κ. Μυλωνοπούλου, η Καρολάιν είχε σχέδια, και σκόπευε όταν θα μεγάλωνε λίγο το παιδί να συνεχίσει τις σπουδές της. Ο σύζυγός της περιγράφεται ως πολύ υποστηρικτικός στην κοπέλα. Το κορίτσι δεν είχε φίλους στην Αθήνα, οι φίλοι της ήταν στην Αλόννησο, οπότε η κ. Μυλωνοπούλου είχε κληθεί να παίξει και το ρόλο της φίλης. Η συνέντευξη στηρίχτηκε στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Μας ζήτησε η γυναίκα να μην μιλήσουμε για πράγματα που έχουν σχέση με το ιατρικό απόρρητο, ούτε μας μίλησε για το περιεχόμενο της κατάθεσής της. Ήθελε να μας εξηγήσει πώς ήταν η ζωή του ζευγαριού. Η κ. Μυλωνοπούλου επέμεινε και στο γεγονός ότι η 20χρονη μιλούσε πολύ, σε σημείο που η ίδια της έλεγε να μην συζητάει τόσο ανοιχτά με όλο τον κόσμο. Οι αστυνομικοί επικεντρώνονται σε μια αγοραπωλησία ενός οικοπέδου στο Ντράφι, και στο ποιος μπορεί να το γνώριζε», πρόσθεσε η Άρια Καλύβα.

«Είναι σημαντικό που έγινε αυτή η συνέντευξη. Έχει συγκλονιστεί όλη η κοινωνία. Έχουμε ευθύνη να αφήσουμε τους αστυνομικούς των ανθρωποκτονιών να κάνουν τη δουλειά τους, μήπως και οδηγηθούν κάποιοι στη δικαιοσύνη. Η πίεση δεν βοηθάει κανέναν. Οι συνάδελφοι δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες και δεν τους βοηθάει καθόλου όλο αυτό», σχολίασε σχετικά ο κ. Πάκος.

Πηγή: madata.gr