Η συγκινητική ανάρτηση στο facebook για την καραντίνα σε ημιυπόγειο 28 τ.μ

0
119

Ολα ξεκίνησαν με μια ανάρτηση του χρήστη Χάρη Παπαδημητρακόπουλου που περιέγραφε το πόσο δύσκολη είναι η καραντίνα για ορισμένους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Και συνοδευόταν από την φωτογραφία του ημιυπόγειου. Η κατάληξη όμως της ιστορίας μας γεμίζει αισιοδοξία.

Εγραψε ο Χάρης Παπαδημητρακόπουλος

Δεν είναι όλες οι καραντίνες ίδιες.Οι άνθρωποι αυτοί μου επέτρεψαν να φωτογραφίσω το μοναδικό παράθυρο της ημιυπόγειας γκαρσονιέρας τους,τα είπαμε και λίγο.Το σπίτι είναι 28 τετραγωνικά,η σύζυγος δούλευε σε καφετέρια που τώρα είναι κλειστή,ο σύζυγος απολύθηκε λίγο πριν ξεκινήσει αυτή η κρίση,δούλευε σε εταιρεία security & ακόμα περιμένει την αποζημίωσή του.Έχουν 2 παιδιά 3 & 9 ετών.Έχουν μία τηλεόραση παμπάλαια,δεν έχουν internet,έχουν όμως ένα κινητό τηλέφωνο,το δεύτερο είναι κομμένο.Ευτυχώς ο Δήμος τούς φέρνει φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης καθημερινά.Δεν τους έχει πάρει κανείς συνέντευξη,δεν έχουν παίξει και σε σποτάκια για το “Μένουμε σπίτι”.

Η ανταπόκριση στο κείμενο του Χάρη Παπαδημητροκόπουλου υπήρξε μεγάλη, πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν αναπαραγωγή της ανάρτησης- μεταξύ αυτών και η Ελενα Ακρίτα- και τελικά, συνέβη ένα μικρό θαύμα. Δείτε τι έγραψε μετά ο Χάρης Παπαδημητρακόπουλος:

UPDATE:Πριν λίγο με ενημέρωσε ο σύζυγος πως αύριο ξαναπιάνει δουλειά,κάποιος καλός φίλος από εδώ μέσα θα τον προσλάβει.Τον ενημέρωσα για τις πολύ συγκινητικές αντιδράσεις σας,σας ευχαριστεί και σας παρακαλεί να βοηθήσετε όποιον γείτονά σας έχει ανάγκη.Σας ευχαριστώ κι εγώ.

thetoc

Πηγή: madata.gr