Η Βασίλισσα Ελισάβετ με το γιο της, πρίγκιπα Κάρολο βόλτα στον ηλιόλουστο κήπο

0
101

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος απόλαυσαν μια όμορφη στιγμή μητέρας-γιου καθώς πέρασαν λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί στο Frogmore House.

Σε δύο νέες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τον Chris Jackson και μοιράστηκαν από το παλάτι του Μπάκιγχαμ και το Clarence House, η βασίλισσα και ο διάδοχος του θρόνου έδειχναν πανευτυχείς καθώς έκαναν μια βόλτα στον ηλιόλουστο κήπο του κτήματος Windsor. Ο πρίγκιπας της Ουαλλίας περπατούσε δίπλα στη μητέρα του, που ήταν σε εξαιρετικά καλή διάθεση και μάλιστα μοιράστηκαν ένα αστείο που τους έκανε να γελάσουν.

Η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε να φορέσει ένα κομψό πανωφόρι με λεπτομέρειες με μανίκια στα μανίκια, ενώ κάλυψε το κεφάλι της με μεταξωτό μαντήλι. Με τη σειρά του ο Κάρολος φόρεσε ένα κομψό καμηλό παλτό και σκούρο παντελόνι για την περίσταση.

 Η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Κάρολο σε μια έξοδο που μύριζε άνοιξη
Στις δύο νέες φωτογραφίες οι βρετανοί γαλαζοαίματοι είναι περικυκλωμένοι από ένα τέλειο ανοιξιάτικο σκηνικό, με νάρκισσους σε έντονα χρώματα και ροζ άνθη που πλαισιώνουν το μονοπάτι κατά τη διάρκεια της βόλτας του.

 Σύμφωνα με το hello.com oι φωτογραφίες τραβήχτηκαν αφότου η Βασίλισσα αποκάλυψε τη λύπη της για την φετινή ακυρωμένη εκδήλωση της Maundy Thursday, λόγω της πανδημίας COVID-19. Παραδοσιακά, η μονάρχης θα συναντούσε τους παραλήπτες αυτοπροσώπως σε μια εκκλησιαστική λειτουργία, όπου θα διανέμει τα ειδικά νομίσματα, γνωστά ως Maundy.

Ωστόσο, όπως πέρυσι, το Maundy Gift και μια επιστολή της Βασίλισσας έχουν παραδοθεί στους παραλήπτες ταχυδρομικώς. Οι 190 αποδέκτες είναι συνταξιούχοι, ένας άντρας και μία γυναίκα για καθένα από τα 95 χρόνια της Βασίλισσας, οι οποίοι έχουν αναγνωριστεί από τις επισκοπές τους για τις εξαιρετικές συνεισφορές τους στην τοπική εκκλησία και την κοινοτική ζωή τους. Τα φετινά νομίσματα κόπηκαν πρόσφατα για να τιμήσουν τα 95α γενέθλια της Αυτού Μεγαλειότητας τον Απρίλιο.

hellomagazine

Πηγή: madata.gr