Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει οικονόμο και δίνει απίστευτες παροχές

0
47

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Dailymail, όποιος επιθυμεί να δουλέψει εκεί πρέπει να βιαστεί να κάνει την αίτησή του μέχρι τις 7 Νοεμβρίου.

Δύο νέες θέσεις εργασίας στην υπηρεσία της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία έχουν δημοσιευτεί το τελευταίο διάστημα. Στη μία το βασιλικό ζεύγος Ουίλιαμ και Κέιτ ψάχνουν οικονόμο για το σπίτι τους, ενώ στην άλλη η βασίλισσα Ελισάβετ προσλαμβάνει βοηθητικό προσωπικό για το παλάτι του Γουίνσδορ.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Dailymail, όποιος επιθυμεί να δουλέψει εκεί πρέπει να βιαστεί να κάνει την αίτησή του μέχρι τις 7 Νοεμβρίου.

Αρχικά εκείνος που θα λάβει την θέση θα εργαστεί τόσο στο παλάτι του Γουίνσδορ, όσο και σε άλλα παλάτια και ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας.

Η θέση αυτή είναι μέρος ενός προγράμματος διάρκειας 13 μηνών, κατά τους οποίους ο εργαζόμενος θα αποκτήσει «εξειδικευμένες τεχνικές δεξιότητες που θα αποτελέσουν τα θεμέλια της καριέρας του ως βασιλικός οικονόμος».

Τα προσόντα που πρέπει να έχει κάποιος για να κάνει την αίτησή του είναι απλά να είναι «πρακτικός, πολύ προσεκτικός στη λεπτομέρεια, υπερήφανος για τη δουλειά σας και πάντα να έχετε υψηλούς στόχους».

Ο μισθός ανέρχεται στις 34.000 λίρες, ενώ ενώ η θέση περιλαμβάνει δωρεάν διαμονή, έξοδα ταξιδιού, φαγητό ενώ θα μπορεί να ταξιδεύει για τις ανάγκες της δουλειάς του. Εκτός από όλα αυτά θα έχει 33 ημέρες διακοπές, συνταξιοδοτικό πρόγραμμα και πρόσβαση σε «εγκαταστάσεις κέτερινγκ και ψυχαγωγίας» εντός των βασιλικών κατοικιών.

insider

Πηγή: madata.gr