Ηλεία: Εξιτήριο παίρνει η 60χρονη που υπέστη εγκεφαλικό μετά τον εμβολιασμό της

0
43

Εξιτήριο θα πάρει πιθανότατα σήμερα η 60χρονη από την Ηλεία που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Η γυναίκα είναι σε καλύτερη κατάσταση και έτσι οι γιατροί στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πάτρας, όπου νοσηλεύεται, αποφάσισαν να της δώσουν εξιτήριο και να επιστρέψει στην οικογένειά της.

Να σημειωθεί ότι 60χρονη γυναίκα στις 8 Απριλίου εμβολιάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, με το εμβόλιο της AstraZeneca, και στις 15 του μήνα πήγε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία. Άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, καθώς η κατάστασή της ήταν σοβαρή. Μάλιστα ο ΕΟΦ επικοινώνησε τηλεφωνικά με το νοσοκομείο του Πύργου και ζητούσε λεπτομέρειες για το ιστορικό της γυναίκας. Παρότι το περιστατικό αυτό δεν μπορεί να συσχετιστεί άμεσα με το εμβόλιο της AstraZeneca, ο ΕΟΦ και η πολιτεία είναι υποχρεωμένοι να εξετάσουν εξονυχιστικά όλες τις παραμέτρους. Η 60χρονη αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο και συνεχίσει την θεραπεία από το σπίτι της.

Πηγή: patrisnews.com

Πηγή: madata.gr