Ινδονησία: Εντοπίσθηκαν στον βυθό τα συντρίμμια του μοιραίου Boeing – Νεκροί όλοι οι επιβάτες

0
99

Συντρίμμια αλλά και ανθρώπινα μέλη μετέφεραν δύτες του πολεμικού ναυτικού της Ινδονησίας στην ξηρά για αναγνώριση από τους συγγενείς των επιβατών του μοιραίου Boeing 747 που συνετρίβη.

Δύτες του πολεμικού ναυτικού της Ινδονησίας έχουν μόλις εντοπίσει τα συντρίμμια του μοιραίου Boeing 737-500, σε βάθος 23 μέτρων, βόρεια της νήσου Ιάβα. Το ένα μετά το άλλο, ανασύρουν συντρίμμια αλλά και ανθρώπινα μέλη, τα οποία μεταφέρονται στην ξηρά για αναγνώριση από τους συγγενείς.

Στην επιφάνεια έρχονται οι προσωπικές ιστορίες των θυμάτων. Σε μία επιβάτη, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

«Στο αεροδρόμιο είπαν στη σύζυγό μου ότι θα πετάξει με αεροσκάφος άλλης εταιρείας. Τελευταία φορά επικοινώνησε μαζί μου ενώ είχε επιβιβαστεί στο αεροσκάφος. Μου είπε ότι είχε κακοκαιρία. Της είπα: ‘σε παρακαλώ, προσευχήσου’».

Αυτή είναι η τελευταία selfie που έβγαλε μία επιβάτης με τα παιδιά της μέσα στο αεροπλάνο, λίγο πριν τη μοιραία πτήση.

Συνολικά 62 άνθρωποι επέβαιναν στο Boeing. Κατέπεσε στη θάλασσα 4 λεπτά μετά την απογείωσή του από την πρωτεύουσα Τζακάρτα, ενώ εκτελούσε εσωτερική πτήση.

Οι αρχές της Ινδονησίας συνεχίζουν τις έρευνες για τα αίτια της συντριβής. Απαντήσεις αναμένονται από τα δύο μαύρα κουτιά του Boeing, που έχουν εντοπιστεί.

mega.com

Πηγή: madata.gr