Ιωάννα Παλιοσπύρου: Κανένας Μάνος, Μπάμπης, Νώντας. Μήνυμα για Πάτρα και Γλυκά Νερά

0
60

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έστειλε το δικό της μήνυμα στα νεαρά κορίτσια, με αφορμή τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου αλλά και τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που παλεύει με δύναμη ψυχής να επιστρέψει στην κανονικότητα μετά την επίθεση με βιτριόλι από την Εφη Κακαράντζουλα, έχει στο πλευρό της όλη την κοινωνία.

Και τώρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με αυτή τη δύναμη ψυχής που διαθέτει, στέλνει ακόμη ένα μήνυμα: «Θα ήθελα να απευθυνθώ στα νέα κορίτσια, γιατί πραγματικά με τρομάζει να βλέπω ξανά και ξανά το ίδιο σενάριο μπροστά μου. Ο μόνος τρόπος να γίνεται ευτυχισμένες είναι να θέτετε προσωπικούς στόχους, τους οποίους πρέπει να κυνηγάτε, να καλλιεργείτε το μυαλό σας με γνώσεις και να γεμίζετε την ψυχή σας με χαρά και αγάπη. Επίσης, να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας καταλάβουν και θα σας στηρίζουν συναισθηματικά στις δυσκολίες που αναπόφευκτα μας φέρνει η ζωή» αναφέρει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρώτη της ανάρτηση στο Instragram.

«ΚΑΜΙΑ χαρτορίχτρα, ΚΑΜΙΑ καφετζού και ΚΑΝΕΝΑΣ άντρας δεν θα βοηθήσουν ώστε να χειραγωγήσετε ανθρώπους, την τύχη σας ή την ίδια τη ζωή. Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, όσο όμορφοι κι αν είναι, δεν αξίζουν να σκοτώνετε και να καταστρέφετε κάποιον για χάρη τους. Για να πετύχουμε στη ζωή, πρέπει να επενδύουμε μόνο στον ΕΑΥΤΟ μας και στις ΑΞΙΕΣ μας. Έτσι και μόνο έτσι, μπορούμε να προσελκύσουμε αυτόματα όλα όσα θέλουμε», συμπλήρωσε.

reader.

Πηγή: madata.gr