Ηράκλειο: Εξαφάνιση 34χρονου επιχειρηματία – Συναγερμός για τον εντοπισμό του

0
43

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές του Ηρακλείου από τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, σύζυγος επιχειρηματία της πόλης μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της όπου δήλωσε την εξαφάνιση του συζύγου της και την ανησυχία της για τη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να δήλωσε η 31χρονη σύζυγος του επιχειρηματία στην αστυνομία, ο σύζυγος της (ηλικίας 34 ετών) έφυγε στις 6:30 σήμερα το πρωί με προορισμό το γραφείο της επιχείρησης που διατηρεί στην περιοχή Γιοφυράκια Ηρακλείου.

Έκτοτε και σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της 31χρονης συζύγου του, ο επιχειρηματίας φέρεται να επέστρεψε το αυτοκίνητο του στο σπίτι όπου βρίσκονταν η σύζυγος (στην οικογενειακή τους εστία) χωρίς όμως να ειδοποιήσει την ίδια, ενώ ταυτόχρονα άφησε το κινητό του τηλέφωνο στην επιχείρηση που διατηρεί.

Ο 34χρονος επιχειρηματίας φέρεται να έχει αφήσει επιπλέον σημείωμα στο γραφείο της επιχείρησης του και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Άμεσα δόθηκε σήμα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου σε όλα τα περιπολικά και τους αστυνομικούς για την αναζήτηση και τον εντοπισμό του επιχειρηματία.

Πηγή: madata.gr