Ηράκλειο: Πέθανε ο γιατρός Λάμπρος Τριανταφύλλου

0
24

Tην τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Παρασκευής ο γιατρός Λάμπρος Τριανταφύλλου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και την ιατρική κοινότητα Ηρακλείου, καθώς για πολλά χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου εισήχθη στην Καρδιολογική κλινική, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών δυστυχώς δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Λάμπρος Τριανταφύλλου, 73 ετών, είχε καταγωγή από τα Χανιά, ενώ μέχρι και την συνταξιοδότησή του, πριν από μερικά χρόνια, ήταν Διευθυντής του Ακτινολογικού Τμήματος του Βενιζελείου. Ήταν παντρεμένος με την Ελένη Τριανταφύλλου και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Βασίλη και τον Απόστολο.

Η κηδεία του Λάμπρου Τριανταφύλλου θα γίνει την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, στις 11.00 το πρωί, από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Τίτου, στο Ηράκλειο. Η ταφή του θα γίνει στο Κοιμητήριο του Αγίου Λουκά, στα Χανιά.

Πηγή: newsbeast.gr

Πηγή: madata.gr