Είσαι άσχετος, δεν σέβεσαι, δε σας φοβάμαι. Καυγάς Άδωνι με δημοσιογράφο της Αυγής

0
96

Ανέβηκαν οι τόνοι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον δημοσιογράφο της Αυγής Φοίβο Κλαυδιανό.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση του δημοσιογράφου προς τον Υπουργό για το εάν η κυβέρνηση της ΝΔ έφερε νωρίτερα την ύφεση, καθώς το τρίμηνο του 2019, η οικονομία γύρισε σε ύφεση 0,9% του ΑΕΠ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν προκύπτει ενώ επιτέθηκε στον δημοσιογράφο λέγοντας του ότι στα περί των οικονομικών είναι άσχετος.

Επικράτησε ένταση για πάνω από 10 λεπτά στο στούντιο με τους δημοσιογράφους της εκπομπής Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου να ζητούν από τους καλεσμένους τους να ηρεμήσουν.

Μεταξύ άλλων ακούστηκαν εκφράσεις όπως “είσαι άσχετος”, “δεν σέβεσαι”, “δε σας φοβάμαι”. Στον καβγά συμμετείχε και ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί η εκπομπή γύρισε σε περιόδους κανονικότητας μιας και φιλοξένησε και τα τρία πρόσωπα στο στούντιο. Η αλήθεια είναι ότι οι αποστάσεις δεν κρατούνται και οι παρευρισκόμενοι είναι ο ένας δίπλα στον άλλο.

Την κανονικότητα αυτή χαιρέτισε ο Δημήτρης Οικονόμου, λέγοντας πως είναι χαρά του που βλέπει τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη από κοντά.

Δείτε το βίντεο μετά το 16.00 λεπτό

Πηγή: madata.gr