Ήταν δίδυμος αδερφός μου. Την 3η φορά τον κράτησαν στο νοσοκομείο και μετά από μια μέρα πέθανε

0
45

Θρήνος για τον Γιώργο Λιακάκη που «έφυγε» από κορονοϊό. Ο δίδυμος αδερφός του μίλησε στο MEGA και στο LIVE NEWS και «ράγισε» καρδιές.«Είναι δίδυμος αδερφός μου δεν είναι απλά αδερφός μου.

Είμαστε μαζί πριν γεννηθούμε. Πάντα δίπλα-δίπλα. Δεν το εύχομαι ούτε στο χειρότερο εχθρό μου αυτό που έζησα την περασμένη εβδομάδα» πρόσθεσε ο Μανώλης Λιακάκης.

Πήγε τρεις φορές στο νοσοκομείο

Στις 21 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Τα συμπτώματα όμως, ήταν τέτοια που δεν έχρηζε νοσηλείας.

Tις επόμενες ημέρες ωστόσο, η επιδείνωση του ήταν απότομη και ραγδαία. Ο υψηλός πυρετός και η δύσπνοια τον οδήγησε για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο.

«Έφυγε και πήγε στο Βενιζέλειο και τους λέει «παιδιά επειδή έχω και κάποια κιλά παραπάνω μήπως πρέπει να το δούμε να κάνω κάποια άλλη εξέταση;» Όχι, του λένε «δεν είναι κάτι». Τον διώξανε τέλοσπαντων» σημείωσε ο φίλος του άτυχου Γιώργου, Άρης Μπακαλάκης.

Ο πυρετός όμως, δεν υποχωρούσε. Φανερά καταβεβλημένος επιχειρεί να πάει για 3η φορά στο νοσοκομείο όπου θα ακούσει το ανήκουστο!

«Την τρίτη φορά που πήγε του είπαν ότι θα το κρατήσουν μέσα και κακώς δεν τον είχαν κρατήσει. Δύο φορές πήγε, τον γύρισαν πίσω. Την 3η τον κράτησαν και μετά από μια μέρα πέθανε» πρόσθεσε ο κ. Μπακαλάκης.

Πηγή: madata.gr