Ηθελα να τη βοηθήσω να έχει καλύτερη ζωή – Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης που πέθανε μετά από επέμβαση

0
19

Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης που πέθανε μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου
 
Ο πατέρας της 14χρονης που έχασε τη ζωή της μετά την επέμβαση γαστρικού δακτυλίου αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να δώσει τη συγκατάθεσή του.
Μία ημέρα μετά την κηδεία της 14χρονης κόρης του, ο πατέρας της συγκίνησε με τις αναφορές του, ενώ ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του γιατρού που ανέλαβε την επέμβαση.

«Συνεχίζω να έχω 4 παιδάκια, απλά το ένα είναι στον ουρανό», ήταν αρχικά τα λόγια του. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι το παιδί του δεν είχε παθολογικά προβλήματα.

«Όπως ένα παιδί βλέπει τον δάσκαλό του σαν αυθεντία, έτσι έβλεπα και εγώ τον γιατρό που τη χειρούργησε, σαν αυθεντία. Μου είχαν πει τα καλύτερα και ήμουν ήσυχος», ήταν τα λόγια του στην εκπομπή «T Live».

«Ήθελε να βάλει ένα μαγιό»
Ο ιερέας αναφέρθηκε στους λόγους που πήρε την απόφαση να επιτρέψει στη 14χρονη να προχωρήσει στην επέμβαση που τελικά την οδήγησε στον θάνατο: «Ήθελε να βάλει ένα μαγιό το παιδί. Τα παιδιά έχουν ανάγκη το φλερτ. Αυτή η γενιά είναι κλεισμένη στο διαδίκτυο. Η δική μου ζούσε πιο φυσιολογικά και ήθελα να βοηθήσω την κόρη μου, να έχει μια καλύτερη ζωή. Ήθελα να τη βοηθήσω. Λέτε να ήθελα να τη σκοτώσω; Λέτε να ήθελα να κυνηγάω για να δικαιωθώ; Λέτε να ήθελα να βγαίνω στα κανάλια για να μην πάθει κανείς άλλος αυτά που έπαθα εγώ;».

e-radio

Πηγή: madata.gr