Κακοκαιρία Eva: Μήνυμα του 112 στην Αττική

0
50

Μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας μέσω του 112 προειδοποιεί για την έλευση της κακοκαιρίας Eva και στην Αττική από απόψε (5/11) και συνίσταται στους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Ολόκληρη η επικράτεια αναμένεται να γνωρίσει την μήνη της κακοκαιρίας, ενώ αυτή την ώρα πλήττεται η νοτιοανατολική Πελοπόννησος, η οποία έλαβε νωρίτερα ενημέρωση για αποφυγή μετακινήσεων. Ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίους, προανήγγειλε ότι θα εκδοθεί alert και για την Αττική στην έκτακτη ενημέρωση της Υπηρεσίας στις 18:00 του Σαββάτου, όπερ κι εγένετο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας, «ήδη από χθες βράδυ έχουν σταλεί 2 μηνύματα του 112 με ισχυρή σύσταση για αποφυγή μετακινήσεων. Σε λίγη ώρα θα βγει μήνυμα από το 112 και για την Αττική», η οποία θα δεχθεί το χτύπημα της κακοκαιρίας «από αργά σήμερα το βράδυ μέχρι αύριο νωρίς το απόγευμα». Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα λόγω πλημμυρικών φαινομένων, ενώ αυτή την ώρα η κακοκαιρία «χτυπά» κυρίως τη Δυτική Ελλάδα και κατευθύνεται προς τις κεντρικότερες περιοχές.

 

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας

Πηγή: madata.gr