Κακοκαιρία Κάρμελ: Έπεσε μπαλκόνι στην Κρήτη από τον αέρα

0
24

Εξακολουθούν τα προβλήματα στην Κρήτη λόγω της κακοκαιρίας Κάρμελ. Χιόνια παντού, εγκλωβισμένοι οδηγοί, μικροατυχήματα αλλά και καταστροφές από τους ισχυρούς ανέμους συνθέτουν το σκηνικό.

Εξαιτίας της επέλασης της κακοκαιρίας Κάρμελ, η κίνηση στο οδικό δίκτυο της Κρήτης γίνεται μετ’ εμποδίων. Παρόλα αυτά, αρκετοί είναι εκείνοι που επέλεξαν να εκδράμουν στις ορεινές περιοχές, προκειμένου να δουν από κοντά τα χιόνια.

Στο οδικό δίκτυο των Ανωγείων το τοπίο έχει ντυθεί στα λευκά. Ταυτόχρονα, εκχιονιστικά μηχανήματα δίνουν μάχη προκειμένου να κρατηθούν ανοικτές οι οδικές αρτηρίες. 

Ένα από τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Κάρμελ στην Κρήτη ήταν κι ο εγκλωβισμός δύο ατόμων μέσα στο αυτοκίνητό τους στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με το cretapost, η πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο, τους απεγκλώβισε και τους μετέφερε σε ασφαλές σημείο. 

Έπεσε μπαλκόνι στο Ηράκλειο
Η πυροσβεστική κλήθηκε και σε ένα άλλο συμβάν που είχε να κάνει με πτώση μπαλκονιού στο Ηράκλειο. Στην περιοχή των Πατελών, κάγκελα από μπαλκόνι σπιτιού έπεσαν λόγω των ισχυρών ανέμων με συνέπεια να προκαλέσουν ζημιές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Aπό τα αγριεμένα κύματα ξηλώθηκαν παγκάκια, πλάκες από το πλακόστρωτο ενώ έσπασε και μέρος από ιστιοφόρο σκάφος που ήταν δεμένο στο Παλιό Λιμάνι στα Χανιά.

Πηγή: madata.gr