Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τη δράστη – Τι είπε ο οδηγός που την μετέφερε

0
106

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την ύποπτη που αναζητεί η αστυνομία για τη σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι, σε βάρος της 34χρονης το πρωΐ της περασμένης Τετάρτης στην Καλλιθέα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Είναι λίγα λεπτά πριν από την επίθεση, που καταγράφεται η εικόνα νεαρής γυναίκας να κατεβαίνει από ένα όχημα και να κατευθύνεται στο ισόγειο του κτιρίου. Στη συνέχεια, όταν βγαίνει από το κτήριο μετά την επίθεση, δεν υπάρχει κάμερα που να την έχει καταγράψει στη διαδρομή διαφυγής της.

Στην καταγραφή κατά την είσοδό της, δεν διακρίνονται ευκρινώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, καθώς φορούσε μάσκα και σκούφο. Πάντως φαίνεται να είναι μετρίου αναστήματος και σχετικά αδύνατη. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι με τη σχετική ανάλυση στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της αστυνομίας, θα μπορέσουν να έχουν κάποια από τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, που θα βοηθήσουν την Ιωάννα να αναγνωρίσει την γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση ιχνηλατούν τη διαδρομή του οχήματος της δράστιδος -από που ξεκίνησε και πως έφτασε στην περιοχή της Καλλιθέας- ώστε να εντοπίσουν το σπίτι της. Όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, έχει κάνει σημαντικά λάθη σε όλη τη διαδρομή της αλλά και κατά την επίθεση, τα οποία θα εκμεταλλευτούν για να την εντοπίσουν, συνδυαστικά με μαρτυρίες, καταθέσεις και οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους. Εκτιμούν άλλωστε ότι σήμερα θα μπορέσει να καταθέσει και η 34χρονη Ιωάννα, που νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο Θριάσιο, ώστε να τους βοηθήσει να φτάσουν στα ίχνη της δράστιδας.

Σημειώνεται πως η δράστιδα κατέβηκε από συγκεκριμένο όχημα, λίγα λεπτά πριν από την επίθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί ο οδηγός του οχήματος αλλά φαίνεται πως δεν έχει κάποια σχέση με την επίθεση. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, είπε στους αστυνομικούς ότι απλά μετέφερε την κοπέλα και τους έδωσε το στίγμα, απ’ όπου την παρέλαβε. Σε εκείνο το σημείο επικεντρώνονται οι έρευνες της αστυνομίας.

Κατάθεση 34χρονης: Η γυναίκα που μου έριξε το βιτριόλι ήταν αδύνατη και ψηλή

Πηγή: madata.gr