Κανείς δεν μπορεί να με πληρώσει. Έχω περισσότερα χρήματα από τον Τραμπ

0
57

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Κάνιε Γουέστ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν η προσπάθειά του να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ ξεκίνησε με σκοπό να βοηθήσει στην επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

«Λένε διάφοροι ότι σε πληρώνουν για να κάνεις ό,τι κάνεις προκειμένου να αποτελέσεις αντιπερισπασμό» είπε ο Νικ Κάνον στον δημοφιλή τραγουδιστή, με τον ίδιο να απαντά σε έντονο ύφος ως εξής: «Αδερφέ, κανείς δεν μπορεί να με πληρώσει. Έχω περισσότερα χρήματα από τον Τραμπ»

Πάντως, ο ισχυρισμός αυτός φαίνεται να μην ισχύει, καθώς σύμφωνα με το Forbes η περιουσία του ανέρχεται σε 1,3 δισ. δολάρια έναντι 2,1 δισ. δολαρίων του προέδρου των ΗΠΑ.

Ωστόσο, ο τραγουδιστής υποστηρίζει ότι τα στοιχεία που δημοσίευσε το Forbes τον περασμένο Απρίλιο δεν είναι αληθινά και ότι η περιουσία του ξεπερνά τα 3 δισ. δολάρια.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο Γουέστ δεν έχει καταβάλει κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε να προωθήσει την υποψηφιότητά του καθώς ψηφοδέλτιά του έχουν καταχωρηθεί, σύμφωνα με το CNN, σε δέκα πολιτείες των ΗΠΑ, ενω σε συνολικά 33 ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν είτε δεν πρόλαβε τις προθεσμίες είτε η αίτησή του δεν έγινε δεκτή, καθώς δεν συγκέντρωσε τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Coming live to #CannonsClass TOMORROW

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cannons Class (@cannonsclasstv) στις31 Αύγ, 2020 στις 9:41 πμ PDT

Πηγή: madata.gr