Καρδίτσα: Νεκρός στο γήπεδο 20χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ξαφνικά ανακοπή και έσβησε

0
19

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου 20χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος της Καρδίτσας και κατέληξε στο νοσοκομείο Καρδίτσας παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του karditsalive.net, το συμβάν σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Καραϊσκάκη Μαυρομματίου-Δόξα Αμπέλου που ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής στο Μαυρομμάτι, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να καταρρέει αιφνιδίως, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια επαφή με άλλο ποδοσφαιριστή.

Αμέσως δόθηκαν από τους παρισταμένους οι πρώτες βοήθειες για να επανέρθει, ενώ στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου και εν συνεχεία στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου οι ιατροί παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

“Έπαθε ξαφνικά ανακοπή και έσβησε”
Συγκλονισμένος ένας συγγενής του 20χρονου δηλώνει στο newsit.gr πως «το παιδί μας έφυγε από τη ζωή τελείως ξαφνικά. Ήταν πολύ καλά. Δεν γνωρίζαμε να έχει πρόβλημα υγείας. Και δούλευε και ποδόσφαιρο έπαιζε. Όλα καλά ήταν. Τώρα το μεσημέρι πήγε να παίξει ποδόσφαιρο και έσβησε. Δεν τον χτύπησε κανείς, δεν προκλήθηκε από κάποιον όλο αυτό. Έπαθε ξαφνικά ανακοπή και έσβησε».

 Σοκαρισμένος από τον θάνατο του 20χρονου είναι και ο Δημήτρης Γιώτης, πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Μαυρομματίου που τόνισε στο newsit.gr: «Είναι τρομερό όλο αυτό που έγινε. Έπεσε στο έδαφος ξαφνικά ένα τέταρτο μετά από την έναρξη του αγώνα. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο, κάλεσαν και τον πατέρα του. Το ασθενοφόρο ήρθε σε 5 λεπτά, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί έκαναν τα πάντα αλλά δυστυχώς το παιδί δεν τα κατάφερε. Ήταν ένα πολύ καλό, δραστήριο παιδί. Ήταν και μέλος του συλλόγου μας, χόρευε και παραδοσιακούς χορούς. Είχε τελειώσει τη θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις, λάτρευε τον αθλητισμό και δεν είχε πρόβλημα υγείας. Δεν ξέρουμε πως έγινε. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή μίλησε στο newsit.gr και ένας κάτοικος του Μαυρομματίου Καρδίτσας που τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτό το παιδί έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά. Δεν είχε τίποτα το παιδί. Δεν είχε ακουστεί κάτι. Όλοι γνωρίζαμε ότι ήταν καλά στην υγεία του. Έπαιζε ποδόσφαιρο, δούλευε και σε ένα κατάστημα εστίασης στο Μουζάκι.

Του άρεσε να κάνει πολλά πράγματα. Δεν κουραζόταν. Ήταν πολύ καλό παιδί, είχε όλη τη ζωή μπροστά του .Τελευταία φορά τον είδα χθες στη δουλειά του και ήταν πολύ καλά. Είναι τρομερό αυτό που έγινε. Έφυγε ξαφνικά την ώρα του αγώνα και δεν ξέρουμε ακόμα πως έγινε».

Πηγή: madata.gr