Καρφί Ρουσόπουλου για Καραμανλή: Το 2008 που κατηγορήθηκα για σκάνδαλο, δεν κατέβηκα υποψήφιος

0
6

Σαφείς αποστάσεις από την απόφαση του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή να είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές, πήρε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θοδωρής Ρουσόπουλος.

 «Δεν θα σας πω τι πρέπει να κάνει. Θα σας πω ότι ο 2008 όταν εγώ κατηγορήθηκα για μια αθλιότητα, το οποίο με αθώωσε το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή το 2010 αλλά και η Δικαιοσύνη. Εγώ είπα στον Καραμανλή ότι δεν θα κατέβω υποψήφιος», τόνισε το πρωί της Τετάρτης (8/3) μιλώντας στο OPEN.

«Υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που κραυγάζεις και δεν σε ακούει κανένας και στιγμές που ψιθυρίζεις και σε ακούνε όλοι. Όσα δίκαια και να έχει δεν πρόκειται να σου αναγνωριστεί κανένα δίκαιο. Ας υποθέσουμε ότι τα είχε κάνει τέλεια ο κ. Καραμανλής. Τα φώτα έχουν στραφεί πάνω σε ένα πρόσωπο και σε μια κυβέρνηση. Και όχι αδίκως στην κυβέρνηση ή σε κάποιο πρόσωπο με την έννοια ότι έχουν την τελική ευθύνη», πρόσθεσε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Σε ότι αφορά την τραγωδία των Τεμπών, ο πρώην υπουργός παραδέχτηκε ότι «ευθύνες υπάρχουν».

«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε μια εθνική τραγωδία να γίνει κρίση Δημοκρατίας γιατί το επόμενο βήμα είναι οι ακρότητες, δηλαδή τα κόμματα που κινούνται εκτός Δημοκρατικού τόξου να ωφεληθούν υπολογίζοντας ότι όλοι (οι πολιτικοί) είναι ίδιοι», τόνισε.

Δείτε το βίντεο (από το 3:40 και έπειτα):

Πηγή: madata.gr