Καταλαβαίνω την κρίσιμη κατάσταση, μα δεν αντέχω άλλο να μένω μέσα

0
100

 Η μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού επισημαίνει πως κατανοεί την κατάσταση και τους λόγους επιβολής του lockdown, ωστόσο εκφράζει την επιθυμία να επιστρέψει σύντομα στο σχολείο της

«Καταλαβαίνω την κρίσιμη κατάσταση που όλοι αντιμετωπίζουμε και την ταραχή της οικονομίας, που όλοι προσπαθούμε να σώσουμε τους αγαπημένους μας. Μα δεν αντέχω άλλο να μένω μέσα». Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, η μαθήτρια της E’ Δημοτικού, Αλεξάνδρα Σμυρνάκη, από το Ηράκλειο της Κρήτης, μέσα από γράμμα που αποφάσισε να του στείλει και το οποίο δημοσιεύει το neakriti.gr. Η μικρή Αλεξάνδρα εξέφρασε την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η ίδια και οι συμμαθητές της την ώρα που τα σχολεία παραμένουν ακόμα κλειστά λόγω του δεύτερου lockdown που έχει επιβληθεί στη χώρα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.  

«Οχι μόνο εγώ, όλα τα παιδιά που γνωρίζω βαριούνται! Και πιστεύω όλα τα παιδιά του κόσμου! Και αυτό που ζητάω και που όλα τα παιδιά επιθυμούν είναι να ανοίξουν τα σχολεία! Εξάλλου, οι γιατροί είχαν πει πως τα παιδιά δύσκολα μεταδίδουν τον ιό και με όλα αυτά τα μέτρα που έχουμε λάβει δεν θα κολλήσουμε! Ελπίζω να ανοίξουν τα σχολεία», έγραψε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα στο μήνυμά της, ενώ με τον επίλογό της ζήτησε ουσιαστικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει θετικά στην επιστολή της.

Πηγή: madata.gr