Καβάλα: Μετά την αποτρόπαια δολοφονία ζητά συγγνώμη – Πρόσεξε θα σε σκοτώσει

0
64

Μετά την αποτρόπαια δολοφονία που διέπραξε, τώρα ζητά συγγνώμη…και δηλώνει μετανιωμένος.

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 55χρονος άνδρας που στραγγάλισε την γυναίκα του μέσα στο φαρμακείο της στην Καβάλα.
Η ώρα της φυλακής

Το αυτοκίνητο της ασφάλειας, βγαίνει από το δικαστικό μέγαρο Καβάλας. Στο πίσω κάθισμα βρίσκεται ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της φαρμακοποιού, που μόλις έχει κριθεί προφυλακιστέος.

Για περισσότερες από 4 ώρες ο 55χρονος προσπαθούσε να πείσει τις δικαστικές αρχές πως το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο αλλά το έκανε από ερωτικό πάθος. Μάλιστα κυνικά ανέφερε ότι δεν ήθελε να χωρίσει με τη σύζυγό του και ότι φοβόταν πως δεν θα ξαναέβλεπε τα παιδιά του.

«Θα κάνουμε τα πάντα για τα παιδιά»
Σαν μια γροθιά οι συγγενείς της Άιντα, της 43χρονης φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μέσα στο φαρμακείο της από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της είναι αποφασισμένοι να κινήσουν γη και ουρανό για τη δικαίωση της ψυχής της αλλά και για τα 2 της τα παιδιά που έμειναν πίσω μόνα.

Η κάμερα του MEGA και ο δημοσιογράφος Άγγελος Λαμπίδης μπαίνουν στο φαρμακείο, στον τόπου που μαρτύρησε η 43χρονη.

Στις 5 το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης μέσα σε αυτό το φαρμακείο ο 55χρονος στραγγαλίζει με το ένα χέρι τη σύντροφό του.

Από εκείνη την ώρα μέχρι τα μεσάνυχτα – για επτά ολόκληρες ώρες δηλαδή – ο δολοφόνος κρυβόταν μέσα στο φαρμακείο, δίπλα στη νεκρή γυναίκα του, έχοντας κατεβάσει τα ρολά ώστε το κατάστημα να φαίνεται κλειστό.

«Είναι δύσκολο να εκφράσω αυτά που θέλω. Δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο που να πει κάτι κακό για την αδελφή μου. Τα παιδιά της για εμένα είναι παιδιά μου πλέον» δήλωσε ο αδερφός της 43χρονης, Αρτούρο Παπαδόπουλος.

Δίπλα του η σύζυγός του. Έχουν πάρει την απόφαση, δίχως δεύτερη σκέψη, να μεγαλώσουν τα δύο ανήλικα παιδιά της Άιντα.

«Θα κάνουμε τα πάντα για τα παιδιά. Είμαστε οι γονείς τους πλέον» είπε η νύφη της 43χρονης.

«Πρόσεξε θα σε σκοτώσει»
Ο δολοφόνος της Καβάλας, που στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της, είναι ένας άνθρωπος με βίαιο παρελθόν.

Πρώην σύντροφός, το 2002, του είχε κάνει περιοριστικά μέτρα και είχε υποβάλει μήνυση όταν την είχε χτυπήσει στο πρόσωπο, σπάζοντας και τα γυαλιά της.

Επίσης μια ακόμη πρώην σύντροφός του αποκάλυψε στο live news πως ο 55χρονος είχε αποπειραθεί να την πνίξει δύο φορές, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Παρόλα αυτά δεν τον κατήγγειλε στην αστυνομία και αποφάσισε να απομακρυνθεί.

Το πιο συγκλονιστικό είναι, πως η συγκεκριμένη γυναίκα επικοινώνησε με την Άιντα, όταν έμαθε ότι παντρεύτηκαν με τον 55χρονο και την προειδοποίησε για το βίαιο παρελθόν του λέγοντας της πρόσεξε, αυτός θα σε σκοτώσει. Εκείνη ωστόσο δεν πείστηκε.

Η οικογένεια της 43χρονης φαρμακοποιού μιλά για ένα έγκλημα προμελετημένο, στυγνό και αποτρόπαιο.

Πηγή: madata.gr