Καβάλα: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του 20 ημερών βρέφους στο Κρυονέρι

0
34

Νωρίτερα σήμερα, Κυριακή, έγινε η νεκροψία-νεκροτομή στο βρέφος 20 ημερών που βρέθηκε νεκρό το Σάββατο σε κατοικία στο Κρυονέρι Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του proininews.gr η ιατροδικαστής Κομοτηνής Αικατερίνη Αποστολίδου αναφέρει στην έκθεση της πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Σε εκκρεμότητα βρίσκονται τα αποτελέσματα ιστολογικών-τοξικολογικών εξετάσεων.

Η τραγική ιστορία πίσω από τον θάνατο του βρέφους στην Καβάλα 
Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινότητα Κρυονερίου του δήμου Καβάλας, από τον θάνατο ενός βρέφους 20 ημερών, με το μωρό να εντοπίζεται νεκρό δίπλα από τη μητέρα του, ηλικίας περίπου 20 ετών. Το ThessToday.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, με τον ίδιο να ξετυλίγει την ιστορία πίσω από την τραγωδία και παράλληλα, να υπογραμμίζει την αμέριστη στήριξη της Τοπικής Διοίκησης προς την οικογένεια.

Όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου. Η μητέρα στις 6 το πρωί τάισε το μωρό της και δύο ώρες αργότερα το εντόπισε παγωμένο. Ενημέρωσε τον πατέρα της -μένουν στο ίδιο σπίτι- και διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν έχει τις αισθήσεις του. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό, ωστόσο λίγο αργότερα, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ίδιου μέσου πίσω από την τραγωδία κρύβεται μια θλιβερή οικογενειακή ιστορία. Το 20 ημερών βρέφος ήταν το δεύτερο παιδί της μητέρας που παρά τα οικονομικά της προβλήματα αναγκαζόταν να τα μεγαλώσει μόνη της.

Το πρώτο παιδί -το οποίο είναι εν ζωή- είναι ηλικίας 2 ετών και η 20χρονη το απέκτησε από τη σχέση της με έναν άντρα, που όμως πριν από τέσσερις μήνες έλαβε οριστικό τέλος. Έτσι, η μητέρα αναγκάστηκε να μετακομίσει από την πόλη της Καβάλας στο χωριό Κρυονέρι όπου το τελευταίο διάστημα φιλοξενείται από τους γονείς της.

«Βοηθούσε η μητέρα της όσο μπορούσε», ανέφερε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κώστας Πριονίδης. «Θα στηρίξουμε τη μητέρα με ό,τι χρειαστεί. Έχω επικοινωνήσει και με τον δήμαρχο ο οποίος μου μετέφερε πως ότι χρειαστούν να μας το πουν και από την πλευρά του δήμου αλλά και από τη δική μας, ως Τοπικής Διοίκηση», σημείωσε. 

Πηγή: madata.gr