Κεχαγιόγλου: Λάθος η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 35χρονη

0
88

Λανθασμένη χαρακτήρισε ο δικηγόρος της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι, στην Καλλιθέα, τη δίωξη σε βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

«Είναι κατά τη γνώμη μου λανθασμένη η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, θεωρώ ότι ο ορθός νομικός χαρακτηρισμός θα ήταν βαριά σωματική βλάβη με βάση τα πραγματικά περιστατικά που πιστεύω ότι θα είναι και η τελική κατάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο ποινικόλογος, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο συνήγορος της 35χρονης αποκάλυψε πως τη Δευτέρα οι Αρχές θα καταθέσουν νέα στοιχεία για την υπόθεση. «Τη Δευτέρα θα εισφερθούν από τις αστυνομικές αρχές καινούργια στοιχεία για την υπόθεση. Τότε μια απόλυτα αποδεκτή και εγκεκριμένη δικονομική τακτική είναι ο κατηγορούμενος να λάβει γνώση πρώτα όλων τα στοιχείων που εισφέρονται εις γνώση του στη δικογραφία και μετά να απολογηθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αρνείται την πραγματικότητα

Ο κ. Κεχαγιόγλου δήλωσε ότι η 35χρονη αρνείται την πραγματικότητα. «Άρνηση αντιμετωπίσεως της πραγματικότητας της υποθέσεως όταν αποστασιοποιείται πλήρως από την υπόθεση, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της, έστω και τη φυσική παρουσία στο χώρο, όταν αυτά τα ζητήματα έρχονται σε αντίθεση ή σε αντίφαση με στοιχειά της δικογραφίας μετά ο ρόλος του δικηγόρου δυσχεραίνεται πολύ».

«Βεβαίως μπορώ να το εξηγήσω εξαιτίας του σοκ της συλλήψεως και των 2 πρώτων 24ωρων που ήταν εξαιρετικά δύσκολα για την ίδια. Ελπίζω σήμερα και αύριο που θα έχω επαφή μαζί της στη ΓΑΔΑ σε πιο ήρεμη κατάσταση να μπορέσω συνεργαστώ μαζί της γιατί τής είπα ότι με ενδιαφέρει η αλήθεια σε αυτή την υπόθεση, δεν με ενδιαφέρει να μειώσω κατά τι την ποινή που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει αν παραπεμφθεί και καταδικαστεί» πρόσθεσε.

http://www.topontiki.gr

Πηγή: madata.gr