Κιμ Γιονγκ Ουν: Οι θεωρίες για σωσία φούντωσαν με τις νέες φωτογραφίες

0
59

Οι φωτογραφίες της δημόσιας εμφάνισης του Κιμ Γιονγκ Ουν σε εγκαίνια εργοστασίου έχουν πυροδοτήσει νέες θεωρίες για το αν πρόκειται για τον ίδιο ή για σωσία.

Οηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν έπειτα από εβδομάδες απουσίας έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στα εγκαίνια του νέου εργοστασίου παραγωγής λιπασμάτων στη Σουντσόστα δίνοντας τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ή ακόμα και νεκρό. Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του καθεστώτος έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες του Κιμ Γιονγκ Ουν από τα εγκαίνια. Ωστόσο παρά την επανεμφάνιση του, ένα σημάδι στο δεξί του χέρι τροφοδοτεί νέα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του και τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζει.

Αντί λοιπόν οι εν λόγω φωτογραφίες να καθησυχάσουν έχουν ξεσηκώσει νέο κύμα αμφιβολιών. Οι διαφορές στο πρόσωπο, στα μαλλιά και στην οδοντοστοιχία έχουν γίνει επίκεντρο των νέων… θεωριών και το μόνο που απομένει είναι η αντίδραση από την Βόρεια Κορέα. “Είναι γνωστό ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν χρησιμοποιεί σωσίες σε αρκετές περιπτώσεις” αναφέρει δημοσίευμα των International Business Times (IBT) ενώ η εφημερίδα Sun δημοσίευσε βίντεο με τις διαφορές.

Η ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα Jennifer Zeng, ήταν η πρώτη που μέσω του λογαριασμού της στο Twitter σχολίασε τις δύο “εκδοχές” του Κιμ Γιονγκ Ουν αλλά και της αδελφής του.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Πηγή: madata.gr