Κιμ Γιονγκ Ουν: Νέες φήμες τον θέλουν να κάνει διακοπές σε γιοτ

0
104

Ο πλανήτης αγωνιά. Πού είναι ο Κιμ Γιονγκ Ουν; Πώς είναι η κατάσταση του; Ζει; Πέθανε; Νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση; Ποιος θα τον διαδεχθεί; Κι ενώ τα ερωτήματα πληθαίνουν, τώρα δημοσιεύματα σχετικά αναφέρουν ότι ο ηγέτης της Βορείου Κορέας κάνει διακοπές στο πολυτελές θέρετρό του στην παραθαλάσσια πόλη Γουνσάν. Άλλωστε ήταν μέσα στον Απρίλιο που οι δορυφορικές φωτογραφίες εντόπισαν το τρένο που χρησιμοποιεί αποκλειστικά ο Κιμ να βρίσκεται στον σταθμό που εξυπηρετεί τις εγκαταστάσεις του. Νέες δορυφορικές φωτογραφίες εντόπισαν και πάλι το τρένο στις 29 Απριλίου στον συγκεκριμένο σταθμό, αλλά από αυτό λείπει η μηχανή του, κάτι που υποδεικνύει ότι το τρένο δεν είναι ακόμη έτοιμο για αναχώρηση.

Επιπλέον, ο δορυφόρος εντόπισε κινήσεις από πολυτελείς θαλαμηγούς, οι οποίες χρησιμοποιούνται από τον ίδιο τον Κιμ και τους συνεργάτες του, κοντά στη Γουνσάν. Ειδικοί που ελέγχουν τις κινήσει του ηγέτη του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ επισημαίνουν ότι αυτός βρίσκεται ακόμη στη Γουνσάν. Υπενθυμίζεται πως οι φήμες για την υγεία του Κιμ ξεκίνησαν από τη στιγμή που εκείνος δεν παρέστη στους εορτασμούς για την επέτειο των γενεθλίων του ιδρυτή του καθεστώτος και αείμνηστου παππού του, στις 15 Απριλίου, Κιμ Ιλ Σουνγκ.

Στις 28 Απριλίου το βορειοκορεατικό site NK PRO μετέδωσε πως δορυφορικές φωτογραφίες έδειξαν πλοία που συχνά χρησιμοποιεί ο Κιμ, να κάνουν κινήσεις που δείχνουν ότι αυτός ή η ομάδα του βρίσκεται στη Γουνσάν.

Πηγή: madata.gr