Κιβωτός του Κόσμου: Μαρτυρία σοκ μητέρας – Χτύπησε το παιδί μου στο πρόσωπο

0
76

«Τα παιδιά μου έμειναν εκεί δέκα μήνες, έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να τα δω καθόλου, έκανα ασφαλιστικά μέτρα.

Η μητέρα σοκάρει με τις περιγραφές της στην εκπομπή Live News.

Tα παιδιά της μητέρας από τον Βόλο βρίσκονται μαζί της μετά από ένα μεγάλο αγώνα και δήλωσε στον Νίκο Ευαγγελάτο:

«Τα παιδιά μου έμειναν εκεί δέκα μήνες, έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να τα δω καθόλου, έκανα ασφαλιστικά μέτρα.

»Απευθύνθηκα στον Συνήγορο του πολίτη και ζήτησα βοήθεια γιατί μου έλεγαν συνέχεια ότι τα παιδιά είναι άρρωστα, ότι έχουν κολλήσει Covid και συνέχεια έβρισκαν δικαιολογίες για να μην μπορέσω να τα δω.

«Μου είπαν ότι τα παιδιά μου πέρασαν 5 φορές Covid»
»Πέντε φορές Covid μου είπαν στους μήνες που έμεναν εκεί τα παιδιά ότι κόλλησαν και τα τρία, με αποτέλεσμα να είναι σε καραντίνα και να μην τα δούμε».

Επιπλέον η μητέρα καταγγέλλει ότι παραβίαζαν από την δομή δικαστική εντολή που έδινε το δικαίωμα στην μητέρα να βλέπει τα παιδιά της μία φορά την εβδομάδα και να μιλάει καθημερινά με τα παιδιά της.

Σχετικά με τον παιδαγωγό που είχε απομακρυνθεί από την δομή του Βόλου μετά από καταγγελία που είχε κάνει σε παρελθόντα χρόνο για κακοποίηση παιδιών, τον κ. Χλίτσιο μετέφερε η καταγγέλλουσα:

«Μου είχε πει ο γιος μου ότι ο κύριος αυτός που έκανε την καταγγελία ήταν ένας αξιόλογος κύριος, ήταν ο καλύτερος παιδαγωγός που έχει περάσει».

«Χτύπησε παιδαγωγός το παιδί μου στο πρόσωπο»
Η μητέρα καταγγέλλει: «Το δεύτερο παιδί ήταν στην Αθήνα στην ”Κιβωτό” είχα πάει επισκεπτήριο να δω τον γιο μου και το παιδί μου παραπονιόταν  ότι πονάει στην πλάτη και δεν αισθάνεται καλά.

»Τότε εγώ του έβγαλα την μπλούζα και είδα το παιδί μέσα στις μελανιές και έβγαλα φωτογραφίες κρυφά, γιατί δεν επιτρέπεται».

Για το τρίτο παιδί της οικογένειας η καταγγέλλουσα μητέρα ανέφερε: «Ο λόγος που μου πήραν το παιδί είναι γιατί ήθελαν να το δώσουν για υιοθεσία».

Μega.com

Πηγή: madata.gr