Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατέρας Αντώνιος δεν είναι αυτό που φαίνεται» – Τι λέει ο φίλος του 19χρονου

0
72

Άνοιξαν τα στόματα στην Κιβωτό του Κόσμου και οι καταγγελίες που καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι πολλές και ανατριχιαστικές για το «έργο» που γινόταν στο ίδρυμα εδώ και αρκετά χρόνια. Τον ασκό του Αιόλου  άνοιξε ένας 19χρονος, που ήταν πρώην εργαζόμενος στη δομή, πλέον δύο εισαγγελείς ανηλίκων που έχουν αναλάβει την υπόθεση να διερευνούν εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος και της σωματικής βλάβης σε αδύναμο. Στον ΣΚΑΪ μίλησε ένας φίλος του 19χρονου επιβεβαιώνοντας τα όσα τραγικά περιέγραψε πως έζησε ο εργαζόμενος από τον Πατέρα Αντώνιο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο φίλος του 19χρονου, συναντήθηκε με τον εργαζόμενο της δομής καθώς ήταν σε άθλια κατάσταση καθώς δεν είχε ρεύμα και φαγητό. «Μου είπε ότι ο πατέρας Αντώνιος δεν είναι αυτό που φαίνεται. Τον είχε είχε πάρα πολύ κοντά του, ήταν από τα αγαπημένα του παιδιά και τον προόριζε για κάτι μεγάλο, τον είχε κοντά του σε όλα τα ταξίδια, σε όλες τις δομές» ανέφερε. 
Ερωτηθείς για το εάν ο 19χρονος του περιέγραψε περισσότερα του ενός περιστατικά ασέλγειας, ο φίλος του απάντησε ότι «μου είπε ότι δεν είχε γίνει μόνο μια φορά. Όπως μου είπε πάρα πολλές φορές είχε τύχει να ξαπλώσουμε στο κρεβάτι και σιγά σιγά να περνάει το χέρι μέσα από τα ρούχα μου» είπε.

Ενώ αναφορικά με το γιατί δεν πήγε να καταγγείλει νωρίτερα το τραγικό γεγονός ο 19χρονος, ο φίλος του είπε πως ήταν η κατάσταση της μητέρας του.

Πηγή: madata.gr