Κιβωτός του Κόσμου: Ποιοι οι δικηγόροι που θα υπερασπιστούν τον πατέρα Αντώνιο

0
76

Ο πατέρας Αντώνιος κατέληξε σε τρεις δικηγόρους που θα κληθούν να τον υπερασπιστούν.

Σε τρεις δικηγόρους κατέληξε ο πατέρας Αντώνιος για την νομική υπεράσπιση του ίδιου και της πρεσβυτέρας. Πρόκειται για τους έγκριτους νομικούς Θάνο Κονταξή, Τάσο Τριανταφύλλου και Γιάννη Κότσο, όπως αναφέρει το Mega.

Αυτό που μεταφέρουν οι νομικοί παραστάτες είναι πως ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα δεν έχουν εξαφανιστεί και είναι πρόθυμοι να εμφανιστούν και να καταθέσουν οποιαδήποτε στιγμή κληθούν από τη Δικαιοσύνη.

Συνεχίζονται οι καταθέσεις

Συνεχίζονται οι καταθέσεις για την υπόθεση της «Κιβωτού» με πολλές από αυτές να επιβεβαιώνουν τις κακοποιητικές συμπεριφορές απέναντι στα παιδιά. 

Την ίδια ώρα με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι καταθέσεις. Μέχρι αυτήν την ώρα επιβεβαιώνονται από αυτές η κακοποιητική συμπεριφορά που βίωναν τα παιδιά μέσα στις δομές ενώ πρώην εργαζόμενος έκανε λόγο και για σεξουαλική κακοποίηση, πληροφορία που άκουσε από τρίτο πρόσωπο.

Παράλληλα, η Εισαγγελία προσπαθεί να καλέσει παιδιά που έχουν βιώσει σεξουαλική κακοποίηση και να μιλήσουν, ωστόσο πρόκειται για μια προσπάθεια δύσκολη καθώς αφορά  ανηλίκους που ζουν ακόμη στις δομές της οργάνωσης.

Οι παιδαγωγοί προσπαθούν να τους εξηγήσουν πως πλέον η οργάνωση λειτουργεί υπό νέα διοίκηση και δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν.

Πηγή: madata.gr