Κόλαση η ζωή οικογένειας στη Σκιάθο: 54χρονος χτύπησε με μπουνιές ακόμη και την σοβαρά άρρωστη κόρη του

0
62

Βία, ξύλο, τρομοκρατία, απειλές. Αυτή ήταν η ζωή «κόλαση» για μια γυναίκα και τα παιδιά της στη Σκιάθο και το δικαστήριο την Πέμπτη αποφάσισε να τους απαλλάξει από τον «εφιάλτη» τους.

Ο σύζυγος που έσπαγε πόρτες και παράθυρα πετώντας γλάστρες και χτυπούσε τα μέλη της οικογένειας θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη φυλακή για τρία χρόνια και πέντε μήνες με τις κατηγορίες της εξύβρισης, οικογενειακής απειλής, ενδοοικογενειακής βλάβης σε ανίκανο άτομο , σωματικές βλάβες και φθορές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news

Ο 54χρονος δεν άφηνε ήσυχη την οικογένειά του και πολλές φορές επιτέθηκε στην 47χρονη σύζυγό του με γροθιές, με την οποία είχε χωρίσει. Θύματα ήταν και τα παιδιά του. Στην 30χρονη κόρη του δεν δίστασε να επιτεθεί και να την χτυπήσει με μπουνιές ενώ είναι σοβαρά άρρωστη.

Ο ίδιος, ο οποίος απειλούσε να τους σκοτώσει εάν κατέθεταν μήνυση εναντίον του, δεν ήταν προχθές στο δικαστήριο και οι υποθέσεις για τις οποίες κατηγορήθηκε αφορούσαν επιθέσεις τον Φεβρουάριο και τον Οκτώβριο του 2020 καθώς και τον Αύγουστο του 2021.

Πηγή: madata.gr