Κολωνός: Άλλα 8 άτομα έχουν ταυτοποιηθεί για τον βιασμό της 12χρονης

0
34

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια μετά τις πέντε νέες συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και ένας γιατρός.
Η 12χρονη φέρεται να έχει υποδείξει στις αρχές ακόμη οκτώ άτομα, οι οποίοι, σύμφωνα με την ίδια, δεν την πλησίασαν μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών Βlindchat αλλά έπειτα από υπόδειξη του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Το ανήλικο κορίτσι είχε αναγνωρίσει τους συγκεκριμένους ανθρώπους όταν κατέθεσε για τελευταία φορά στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.

Την ίδια στιγμή έχουν εκδοθεί και εντάλματα και για άλλους οι οποίοι φέρεται να είχαν βιάσει την 12χρονη.

Ο γιατρός που συνελήφθη, και σήμερα πρόκειται να απολογηθεί στον ανακριτή, έχει ταμπέλα έξω από το ιατρείο του ότι είναι κλειστό μέχρι και την Δευτέρα 20/2.

Το ιατρείο του έχει δεχθεί την οργή της γειτονιάς, και πολλοί έχουν σπεύσει να γεμίσουν τους τοίχους του με συνθήματα και χαρακτηρισμούς όπως «παιδοβιαστή», «παιδόφιλε».

Στα 15 με 20 μέτρα από το ιατρείο του δερματολόγου, βρίσκεται και το μαγαζί ενός αλλοδαπού ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης.

Οι συλλήψεις δεν θα περιοριστούν στις πέντε που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, το κορίτσι φέρεται να έχει περιγράψει στις αρχές τους οκτώ άνδρες, με τους οποίους ήρθε σε επαφή.

Πολλές ωστόσο είναι και οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε γυναίκες που επισκέπτονταν το ιατρείο του συγκεκριμένου. Μάλιστα μία γιαγιά κατήγγειλε πως πήγε η εγγονή της σε εκείνον να την εξετάσει και της επιτέθηκε σεξουαλικά, ενώ σε άλλες περιπτώσεις ο γιατρός φέρεται να ξεγυμνωνόταν μπροστά στις ασθενείς του.

Πηγή: madata.gr