Κολωνός: Αναμένονται νέες συλλήψεις για την υπόθεση της 12χρονης

0
47

Νέες συλλήψεις αναμένονται για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Ο εισαγγελέας αποφάσισε σήμερα την προφυλάκιση των τεσσάρων από τους πέντε συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι συνευρέθηκαν έναντι αμοιβής με την ανήλικη, την στιγμή που έρχονται στο φως νέες πληροφορίες για τα φρικιαστικά ραντεβού.

Άλλοι τέσσερις στη φυλακή

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι τέσσερις από τους πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια. Ο μοναδικός που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ήταν ένας 23χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν.

«Δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση, η αναγνώριση δεν έγινε όπως θα έπρεπε να γίνει, δηλαδή να μπούνε 10 άτομα στη σειρά και να αναγνωρίσει έναν, έγινε από μια φωτογραφία μικρή ταυτότητας σαν να λέμε», λέει η δικηγόρος του, Βίκυ Πρωτογεράκη.

Τα ραντεβού της φρίκης

Την ίδια ώρα, αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως σχετικά με τα ραντεβού της φρίκης που έκλεινε ο 65χρονος δερματολόγος με το 12χρονο κοριτσάκι.

«Οι συναντήσεις μας, με τον γιατρό, γίνονταν στο ιατρείο του σε ώρες που δεχόταν ασθενείς», είχε πει η ίδια στην τελευταία της κατάθεση.

Μάλιστα, ο γιατρός και πατέρας πέντε παιδιών, φέρεται να βίαζε το κορίτσι κατ’ εξακολούθηση. Για κάθε συνεύρευση πλήρωνε 50€, ενώ όλα φαίνεται πως γίνονταν με τη διαμεσολάβηση του 54χρονου Ηλία Μίχου.

Ο ίδιος, όπως και οι υπόλοιποι συλληφθέντες, αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες, λέγοντας πως ποτέ δεν έχουν συνευρεθεί ερωτικά με την ανήλικη έναντι αμοιβής.

Ωστόσο, η κατάθεσή της στην οποία περιέγραψε πολλαπλά ραντεβού στο ιατρείο του 65χρονου αλλά και λεπτομέρειες για τον χώρο στον οποίο φέρονται να βρίσκονταν, βάρυναν στην προφυλάκισή του.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, μετά την τελευταία κατάθεση της 12χρονης το περασμένο Σάββατο, σημειώνουν πως μετά το αρχικό σοκ, μιλάει με περισσότερες λεπτομέρειες και θυμάται πιο εύκολα. Τονίζουν πως το διαφορετικό πρόσωπο που παρουσιάζει και η πολύ καλή συνεργασία που έχει με τις Αρχές, βοήθησε στο να δρομολογηθούν οι τελευταίες συλλήψεις.

Νέα αίτηση αποφυλάκισης καταθέτει η μητέρα της 12χρονης

Νέα αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες η μητέρα της 12χρονης. Ο δικηγόρος της προφυλακισμένης γυναίκας, η οποία φέρεται ως ποινικά εμπλεκόμενη στην ίδια υπόθεση, Απόστολος Λύτρας, δημοσιοποίησε την πρόθεση της εντολέως του να ζητήσει εκ νέου την άρση της προσωρινής της κράτησης εμμένοντας στην αρχική υπερασπιστική της θέση ότι δεν έχει διαπράξει απολύτως καμία αξιόποινη πράξη.

«Η εντολέας μας εμμένει στην αθωότητα της. Παρά την σύλληψη νέων προσώπων εμπλεκόμενων στην υπόθεση και παρότι νέα στοιχεία έχουν εισφερθεί στην δικογραφία, ουδέν στοιχείο έχει προκύψει σε βάρος της μητέρας. Θα υποβάλλουμε εκ νέου αίτηση άρσης της προσωρινής της κράτησης» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Απόστολος Λύτρας.

Νέες συλλήψεις

Οι συλλήψεις για την πολύκροτη υπόθεση ανέρχονται πλέον σε 15, αριθμός που ενδέχεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο των Αρχών, μετά και την κατάθεση της ανήλικης, βρίσκονται:

– Ένας εργάτης

– Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος

– Δύο ιδιωτικοί υπάλληλοι

– Ένας οδοντίατρος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, οι πέντε έχουν ταυτοποιηθεί από την ανήλικη μέσω φωτογραφιών.

Σοκ προκαλεί η πληροφορία ότι ένας από όσους αναμένεται να συλληφθούν, έχει κόρη κοντά στην ηλικία της 12χρονης, με την οποία μάλιστα η ανήλικη συνήθιζε να παίζει μαζί στην πλατεία της περιοχής.

πηγή: MEGA TV

Πηγή: madata.gr