Κολωνός βιασμός 12χρονης: Στην ανακρίτρια γνωστός πρώην διαιτητής – Έρχονται συλλήψεις

0
11

Νέες εξέλιξη υπάρχει στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Αύριο αναμένεται να κληθεί στον ανακριτή για να δώσει κατάθεση σχετικά με το κορίτσι ένας πρώην γνωστός διαιτητής του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης τις επόμενες ώρες, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακρίτρια θα καλέσει τα άτομα αυτά να προσέλθουν μόνα τους για να δώσουν κατάθεση.

Όπως προκύπτει από τα νέα στοιχεία, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση έξι ακόμη ανδρών, μεταξύ των οποίων είναι και ένας 60χρονος πρώην διαιτητής, ο οποίος θα κληθεί για εξηγήσεις στην ανακρίτρια και είναι γνωστός στα Σεπόλια και στον Κολωνό, σύμφωνα πάντα με το Star.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Star, ο 60χρονος πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Ο συγκεκριμένος πρώην διαιτητής έχει αρκετές κοινωνικές επαφές και είναι γνωστός στην ευρύτερη περιοχή, καθώς διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί, που λειτουργούσε και ο Ηλίας Μίχος.

Το κατάστημα του πρώην διαιτητή υπέδειξε η 12χρονη, κατά τη διάρκεια κατάθεσής της στους αστυνομικούς. Ο ίδιος ο 60χρονος υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία επαφή με τη 12χρονη, αλλά απλά έδινε σε αυτήν και στα υπόλοιπα συγγενικά της μέλη χρήματα, για να αγοράσουν φαγητό.

Υπόθεση Κολωνού: Επιστήμονες, επιχειρηματίες, παντρεμένοι … – Τι αποκάλυψε η 12χρονη

Πηγή: madata.gr