Κολωνός βιασμός 12χρονης: Τους έκαψαν οι ηλεκτρονικές συνομιλίες

0
44

Φύλλο και φτερό κάνουν οι Αρχές τα ηλεκτρονικά αρχεία του 43χρονου ηλεκτρολόγου πλοίων, του όγδοου άνδρα που έχει συλληφθεί για τους βιασμούς της 12χρονης στα Σεπόλια, ο οποίος, σύμφωνα με την έρευνα, συνευρέθηκε τουλάχιστον τρεις φορές με την ανήλικη.

Στο σπίτι του, μετά από έρευνα, βρέθηκαν:

– Τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές

– Δύο tablet

– Πέντε σκληροί δίσκοι

– Πέντε κινητά τηλέφωνα

– Κάρτες μνήμης

Τόσο ο 43χρονος όσο και 55χρονος προπονητής, ο ένατος από τους δέκα κατηγορουμένους για την υπόθεση, αρνούνται ότι συναντήθηκαν με την ανήλικη, ωστόσο τα όσα έχουν ανακαλύψει οι Αρχές από τις συνομιλίες τους στην εφαρμογή γνωριμιών, καταρρίπτουν κάθε ισχυρισμό τους.

Τους «έκαψαν» οι ηλεκτρονικές συνομιλίες
Στην περίπτωση του 43χρονου, τα στοιχεία έδειξαν ότι βίασε το παιδί τουλάχιστον τρεις φορές, ενώ στην περίπτωση του 55χρονου, τα ραντεβού της φρίκης φαίνεται πως ήταν τουλάχιστον δύο.

«Αν το έκανε να καταδικαστεί 100 χρόνια»
Φίλος του 55χρονου προπονητή, μιλώντας στο MEGA, δήλωσε σοκαρισμένος.

«Δε θα το έκανε ποτέ, δε θα μπορούσε να το κάνει. Είμαι σοκαρισμένος, στενοχωρημένος. Άμα το έχει κάνει, να κατηγορηθεί 100 χρόνια».

«Έχω στοχοποιηθεί άδικα»
Από τις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται κατηγορούμενος για βιασμό της 12χρονης, ο 34χρονος επιχειρηματίας συνεχίζει να δηλώνει αθώος.

«Άδικα έχω στοχοποιηθεί διότι δεν έχω τελέσει ποτέ το αδίκημα για το οποίο κατηγορούμαι. Πάσχω από σοβαρές ψυχιατρικές ασθένειες, δε θα μπορούσα ποτέ να τελέσω την πράξη που κατηγορούμαι κατά της ανήλικης, η οποία ανήλικη μου δήλωνε στην εφαρμογή ότι είναι 20 ετών».

«Αντιμετωπίζονται όλοι ως ύποπτοι»
Μέχρι σήμερα, 10 άτομα έχουν συλληφθεί για την φρικιαστική υπόθεση.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ ανέφερε ότι όλοι όσοι προσέγγισαν την 12χρονη διαδικτυακά και όσοι έχουν παρουσιαστεί αυτοβούλως στις Αρχές, ερευνώνται διεξοδικά.

«Καθένας από αυτούς αντιμετωπίζεται σαν πιθανός δράστης».

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες συλλήψεις.

megatv.com

Πηγή: madata.gr