Κωνσταντοπούλου: Έφτασα να ζήσω μια κυβέρνηση χειρότερη από του Σαμαρά, αυτή του Τσίπρα

0
81

Την κυβέρνηση Σαμαρά την πολέμησα ίσως περισσότερο από ότι οποιοσδήποτε άλλος βουλευτής της τότε αντιπολίτευσης, παρ’ όλα αυτά δυστυχώς έφτασα να ζήσω μια κυβέρνηση χειρότερη κι από αυτή του Σαμαρά, που ήταν η κυβέρνηση Τσίπρα στο διάστημα μετά την προδοσία, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στον Δημήτρη Βενιέρη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι τα ερωτήματα προς τον κ. Τσίπρα και προς τους συν αυτώ, είναι αμείλικτα και από την χθεσινή συνεδρίαση στην οποία ουσιαστικά παρασχέθηκε, – όχι μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ, συνολικά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης – , μία δικαιολογία στον Παπαγγελόπουλο αλλά και στο σύστημα το οποίο εκπροσωπεί, διότι είναι εντελώς ακατανόητη πολιτικά και αδικαιολόγητη ηθικά η αποχή από μια τέτοια ψηφοφορία».

Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε πως αν ήταν στη Βουλή θα ήταν υπέρ της παραπομπής και τόνισε : «Η παραπομπή Παπαγγελόπουλου μόνο, είναι μία αποσπασματική κίνηση που αν παραμείνει αποσπασματική, αποτελεί κοροϊδία.

«Το να λένε ότι ο Παπαγγελόπουλος δρούσε μόνος του ως μοναχικός καβαλάρης, ότι έκανε του κεφαλιού του, και ότι δεν ήταν κομμάτι ενός συστήματος του οποίου τα πρόσωπα τα έχουμε δει να αποκαλύπτονται, και το τελευταίο διάστημα μέσα από αυτές τις συνομιλίες, οι οποίες έχουν δημοσιευτεί, το να λέμε ότι αυτός ο οποίος επελέγη από τον Τσίπρα για να κάνει τη βρώμικη δουλειά, παρέμεινε σταθερός στη θέση του την ώρα που άλλαξαν τρεις υπουργοί πάνω από αυτόν – Παρασκευόπουλος, Κοντονής, Καλογήρου – αναβαθμίστηκε ουσιαστικά σε υπουργό Δικαιοσύνης, πήρε και τη θέση αυτή στην υπηρεσιακή κυβέρνηση το 2015, και εκτελούσε όλες τις εντολές του τότε πρωθυπουργού ο οποίος τον είχε επιλέξει» υπογράμμισε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Θεωρώ ότι θα έπρεπε ήδη να έχει ανάγει το ζήτημα και για τον κ. Τσίπρα, και για τον κ. Παππα, και για τον κ. Καλογήρου, και για τον κ. Βασιλειάδη, και για τον κ. Κοντονή, για πολλά πρόσωπα τα οποία αποδεικνύεται ότι δρούσαν ουσιαστικά εν είδει Καμόρα, εν είδει μαφίας, εν είδει εγκληματικής οργάνωσης, και διαχειρίστηκαν την εξουσία καταχρώμενοι την εξουσία αυτή και ουσιαστικά επιδιώκοντας και προσπορίζοντας σε αυτούς ή άλλους οφέλη αθέμιτα, θα έπρεπε ήδη να έχουν κινηθεί οι διαδικασίες».

Πηγή: madata.gr