Κοριτσάκι 6 χρονών έχασε το δρόμο καθώς επέστρεφε σπίτι της και πέθανε από το κρύο

0
109

Το περιστατικό συνέβη στην Σοσνίβα της Ουκρανίας. Η μικρή Μιλένα Σεβέλεβα, επέστρεφε στο σπίτι της, όταν για άγνωστο λόγο έχασε στο δρόμο τα γυαλιά της. Αυτό στάθηκε μοιραίο. Η Μιλένα μπερδεύτηκε και δεν μπορούσε να βρει το μονοπάτι για το σπίτι της.

Όσο η νύχτα έπεφτε, τόσο έπεφτε και η θερμοκρασία και η μικρή δε φορούσε κάποιο βαρύ μπουφάν για να αντέξει στους -3 βαθμούς κελσίου. Άρχισε να βρέχει κιόλας και η μικρή είχε λοξοδρομήσει κατά 6 χιλιόμετρα από το σπίτι της. 

Το κορμάκι της βρέθηκε την άλλη μέρα κάτω από ένα δέντρο όπου είχε καθίσει για να ζεσταθεί. Τα ρούχα της ήταν μούσκεμα. Σύμφωνα με την αστυνομία η Μιλένα είχε βγει βόλτα με κάτι ξαδέρφια της τα οποία όμως για άγνωστο λόγο έτρεξαν στους χωμάτινους δρόμους στις παρυφές του δάσους και άφησαν πίσω τη μικρή. Εκείνη προσπάθησε να τρέξει αλλά της έπεσαν τα γυαλιά τα οποία δεν μπορούσε να βρει στον φωτισμό του σούρουπου. 

Την επόμενη μέρα όπου και βρέθηκε το κορμάκι της περίπου 1000 άτομα από το χωριό είχαν οργανώσει ομάδες και άψαχναν παντού να την βρουν. 

topontiki

Πηγή: madata.gr