Κορονογλέντι 20 ατόμων την Τσικνοπέμπτη στην Κοζάνη – Πρόστιμα, σύλληψη και λιποθυμία

0
58

Ένταση επικράτησε σε χωριό του δήμου Κοζάνης, το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, καθώς το κορονογλέντι που έστησαν 20 άτομα κατέληξε σε πρόστιμα, σύλληψη, λιποθυμία και διακομιδή στο νοσοκομείο.

 
Πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, αναφέρουν πως περίπου 20 άτομα νεαρής ηλικίας μαζεύτηκαν σε καφενείο του χωριού για το καθιερωμένο ψήσιμο της Τσικνοπέμπτης, κάτι που θα ήταν φυσιολογικό και αναμενόμενο υπό κανονικές συνθήκες, αλλά όχι εν μέσω της πανδημίας.

Μία ηλικιωμένη γυναίκα, κάτοικος του χωριού, όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο άμεσα τρία περιπολικά. Αφού διαπίστωσαν ότι παραβιάστηκαν τα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, επέβαλαν πρόστιμα στους συμμετέχοντες στο γλέντι και συνέλαβαν τον «διοργανωτή» με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

   
Όμως στη συνέχεια, η ηλικιωμένη που κατήγγειλε το περιστατικό, ήρθε αντιμέτωπη με την αντίδραση της παρέας των νεαρών και λόγω της αναστάτωσης και της έντασης που επικράτησε, η ίδια λιποθύμησε. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την ηλικιωμένη και την μετέφερε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης για τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή: madata.gr