Κορονοϊός – Απαγόρευση κυκλοφορίας: 164 παραβάσεις σε ένα 24ωρό

0
112

Κατά γενική ομολογία η διαπίστωση η δική μας ήταν ότι ο κόσμος ήταν και ενημερωμένος και είχε εφοδιαστεί με τα σχετικά έγγραφα που χρειάζονται για την κίνησή του, ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ.

«Και σήμερα δεν σταμάτησαν οι έλεγχοι για την εφαρμογή των μέτρων. Σκοπός μας δεν είναι να μοιράζουμε πρόστιμα, το όλο ζήτημα είναι να αντιληφθεί ο κόσμος την σοβαρότητα της κατάστασης και να περιορίσουμε σε μηδενικές εάν είναι αυτό δυνατό τις άσκοπες μετακινήσεις», είπε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Θεόδωρος Χρονόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, σχετικά με τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας που έχουν τεθεί σε εφαρμογή στο πλαίσιο των παρεμβάσεων για να περιοριστεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού.

“Από τις 6 το πρωί που άρχισαν οι έλεγχοι χθες μέχρι και τις 6 το πρωί σήμερα είχαμε βεβαιώσει 164 παραβάσεις, τα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ, σε όλη την επικράτεια. Εχθές ήταν περισσότερο μέρα συστάσεων, συμβουλών προς τους πολίτες. Κατά γενική ομολογία η διαπίστωση η δική μας ήταν ότι ο κόσμος ήταν και ενημερωμένος και είχε εφοδιαστεί με τα σχετικά έγγραφα που χρειάζονται για την κίνησή του… Σήμερα, μοιράστηκαν περίπου 250.000 μάσκες και γάντια στο προσωπικό σωμάτων ασφαλείας”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ..

Πηγή: madata.gr