Κορονοϊός: Απογευματινά μπουζούκια – Απ’ τις 20.00 ο Νίκος Βέρτης

0
59

Μετά τα περιοριστικά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση με στόχο τον περιορισμό διασποράς της πανδημίας του κορωνοϊού, τα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης μεταθέτουν τα ωράρια λειτουργίας τους.

Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης και μέχρι τις 24/8 θα επιβάλλεται λουκέτο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 24.00 ως τις 07.00, καθώς παρατηρήθηκε συνωστισμός σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης – όχι σε όλες- αλλά σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και το νέο μέτρο αφορά μόνο αυτές.

Ωστόσο, ένα από τα νυχτερινά κέντρα που αποφάσισε να αλλάξει το ωράριο λειτουργίας του και να προσαρμοστεί στις διαταγές των Αρχών, είναι το «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Όπως έγινε γνωστό, το κέντρο διασκέδασης θα λειτουργεί πλέον από τις 20.00 και μέχρι τις 24.00. Έτσι, θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που έχουν επιβληθεί, αλλά θα ικανοποιηθεί και το κοινό του γνωστού καλλιτέχνη, ενώ το προσωπικό του δε θα μείνει χωρίς δουλειά.

Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή, στις 19.30.

Να θυμίσουμε πως οι εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν στις 7 Αυγούστου.

Πηγή: madata.gr