Κορονοϊός – Λαμία: Διασωληνώθηκε 49χρονος γιατρός – Νοσηλεύονται η σύζυγος και τα 4 παιδιά τους

0
50

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται διασωληνωμένος 49χρονος γιατρός χωρίς υποκείμενα νοσήματα, που νόσησε με κορονοϊό.

Ο 49χρονος πνευμονολόγος χρειάστηκε να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ Covid χωρίς να έχει υποκείμενα νοσήματα ενώ με συμπτώματα νοσηλεύεται στην κλινική η σύζυγός του.

Ο γιατρός -πνευμονολόγος στην ειδικότητα- εργάζεται και στην κλινική Cοvid του νοσοκομείου. Σύμφωνα με τον Skaipatras δυστυχώς κόλλησε και όλη του η οικογένεια. Η σύζυγός του νοσηλεύεται στην κλινική Covid με συμπτώματα. Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται και τα τέσσερα μικρά τους παιδιά, χωρίς σοβαρά συμπτώματα.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ πρόκειται για τον 14ο υγειονομικό του Νοσοκομείου Λαμίας που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, ενώ 18 υγειονομικοί κατέληξαν από κορονοϊό, με τις οικογένειές τους σε απόγνωση “αφού ακόμη η πολιτεία δεν έπραξε το αυτονόητο χαρακτηρίζοντας τον θάνατό τους εργατικό ατύχημα”.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι 5.000 υγειονομικοί έχουν νοσήσει έως τώρα. Εξ αυτών, τουλάχιστον 300 έχουν νοσηλευτεί. Δέκα υγειονομικοί που διασωληνώθηκαν κατάφεραν να ξεπεράσουν τη νόσο.

patrasevents

Πηγή: madata.gr