Κορονοϊός: Μοναχές έσπασαν το lockdown για να συμμετάσχουν σε εξορκισμό

0
44

Καλόγριες έσπασαν την καραντίνα και ταξιδέψαν  προκειμένου να συμμετάσχουν σε τελετή εξορκισμού. 

 
Σύμφωνα με τον Independent, δύο μοναχές, η πρεσβυτέρα Άιριν Γκίμπσον και η μοναχή Αν Μαρί, ταξίδεψαν στην Ιρλανδία από το Κορκ στο Δουβλίνο, μια απόσταση πάνω από 500 χιλιόμετρα για να παρεβρεθούν σε εξορκισμό στο πάρκο Χέρμπερτ, αγνοώντας τους περιορισμούς στις μετακινήσεις που έχει θέση η ιρλανδική κυβέρνηση.
 
Οι δύο καθολικές μοναδές ανήκουν στο Τάγμα των Αδελφών Καρμελιτών του Αγίου Προσώπου του Ιησού και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, συμμετείχαν μαζί με άλλα 70 άτομα σε τελετή εξορκισμού για να φύγουν τα… δαιμόνια από την Ιρλανδική Βουλή στις 8 Δεκεμβρίου του 2020, με τη χώρα σε πλήρες lockdown.
 O πάτερ Τζιάκομο Μπαλίνι που ανήκει στην Κοινωνία Αντίστασης του Αγίου Πίου έρανε με αγιασμό το κυβερνητικό κτίριο και έδωσε εντολή στο σατανά να εγκαταλείψει το μέρος, λέγοντας, μάλιστα στους συγκεντρωμένους ότι «δεν υπάρχει ανθρώπινη δύναμη που να απαγορεύσει τη Θεία Λειτουργία».
 
Σημειώνεται ότι οι δύο καλόγριες που ίδρυσαν το μοναστήρι, δέχθηκαν ενημέρωση έξωσης από την κομητεία του Κορκ το 2019 για παραβίαση του πολεοδομικού σχεδιασμού της περιοχής, καθώς τα οικήματα που βρίσκονται στο σημείο χτίστηκαν χωρίς άδεια.

  

topontiki

Πηγή: madata.gr