Κορονοϊός – Πατουλίδου: Έχασα έναν αγαπημένο φίλο εξαιτίας του αναθεματισμένου ιού

0
106

Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το πώς αντιμετωπίζει την πανδημία του κορωνοϊού. Αρχικά εξέφρασε την αγωνία για τον γιο της, ο οποίος σπουδάζει στην Αμερική.

Όπως είπε, αν και δεν μένει στη Νέα Υόρκη αλλά σε κοντινή περιοχή, υπάρχει το άγχος δεδομένων των γεγονότων που διαδραματίζονται στις Η.Π.Α, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα μπορεί να επιστρέψει κοντά της το καλοκαίρι λόγω των μέτρων.

Εκδήλωσε επίσης τη βαθιά της επιθυμία να τελειώσει σύντομα ο εφιάλτης του κορωνοϊού και τόνισε πως ο κόσμος δεν θα είναι ο ίδιος μετά το τέλος αυτής της ιστορίας. «Κάθε βδομάδα ευελπιστούμε ότι θα βελτιώνεται η κατάσταση όχι μόνο για το δικό μου το παιδί αλλά γενικότερα για όλον τον κόσμο ώστε να ησυχάσουμε και να συνεχίσουμε σίγουρα όχι από εκεί που σταματήσαμε με τον κορωνοϊό» είπε

Αναφέρθηκε όμως και στην απώλεια ενός κοντινού της φίλου εξαιτίας του φονικού ιού. «Έχασα έναν αγαπημένο φίλο εξαιτίας του αναθεματισμένου ιού. Είχε υποκείμενα νοσήματα και δυστυχώς τον χάσαμε» δήλωσε η Βούλα Πατουλίδου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο κανάλι του Open.

protothema

Πηγή: madata.gr