Κορονοϊός – Συγκλονίζει 39χρονη από τη ΜΕΘ: Είναι σαν να έχεις γυαλιά στα πνευμόνια σου

0
141

Μια Βρετανίδα μητέρα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο λόγω του κορονοϊού και βρίσκεται στη ΜΕΘ, περιγράφει τι νιώθει, παροτρύνοντας τον κόσμο να μην διακινδυνεύει εν μέσω της πανδημίας. Η 39χρονη Tara Jane Langston, στην αρχή διαγνώστηκε με μια λοίμωξη αλλά η κατάστασή της χειροτέρευσε και τότε εισήχθη στο Hillingdon Hospital, στο Λονδίνο, όπου νοσηλεύεται την τελευταία εβδομάδα.

Η 39χρονη σερβιτόρα σε ένα βίντεο που έστειλε στο WhatsApp στους συναδέλφους της, και μετά αναρτήθηκε στο facebook και έγινε viral, μιλάει από το κρεβάτι στο δωμάτιο της. “Όποιος σκέφτεται να πάρει ρίσκα, απλά κοιτάξτε με. Είμαι στη ΜΕΘ. Δεν μπορώ να αναπνεύσω χωρίς αυτά. Τα έχουν περάσει στην αρτηρία μου. Έχω καθετήρα. Είμαι βέβαια 10 φορές καλύτερα τώρα από ότι ήμουν πριν, έχω χάσει το μέτρημα στις ημέρες.

Αν κάποιος συνεχίζει να καπνίζει, αφήστε τα τσιγάρα γιατί σας το λέω τώρα χρειάζεστε τα πνευμόνια σας. Και σας παρακαλώ μην ρισκάρετε και το εννοώ γιατί αν υπάρξουν επιπλοκές θα καταλήξετε εδώ” τονίζει η 39χρονη. Η Langston συνέκρινε το πώς νιώθει με τον κορονοϊό και είπε χαρακτηριστικά ότι είναι “σαν να έχεις γυαλιά στα πνευμόνια σου. Κάθε ανάσα είναι μια μάχη”.

“Όταν μπήκα στη ΜΕΘ, στην αρχή σχεδίαζαν να με διασωληνώσουν και να με ναρκώσουν γιατί το σώμα μου έδινε μάχη για μια εβδομάδα με τον ιό και ήμουν ράκος” τονίζει. Σε συνέντευξή της στη Dailymail είπε ότι άρχισε να νιώθει άρρωστη μετά το οικογενειακό ταξίδι στην Κρακοβία, την οποία επισκέφθηκε μαζί με τις δύο κόρες της και τον σύζυγό της.

Πηγή: madata.gr