Κορονοϊός: Το μήνυμά του Λαζόπουλου στους Λαρισαίους για να μείνουν στο σπίτι

0
61

Το δικό του μήνυμα για την καμπάνια του υπουργείου Υγείας «Μένουμε σπίτι» έστειλε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Σε ένα βίντεο που ετοίμασε η εφημερίδα «ελευθερία» της Λάρισας, ο γνωστός καλλιτέχνης απευθύνθηκε στους συμπατριώτες του με λαρισαϊκή προφορά.

«Λοιπόν συμπατριώτη, κάτσε μέσα στο σπίτι και μην κουνιέσαι καθόλου. Έτσι; Δεν έχει μα, μου , κλπ., σοβαρευόμαστε τώρα, δεν είναι άιντε, άιντε. Πάρε και τα τσίπουρα μέσα και την κυρά στα δύο μέτρα αλλά… κλείσου μέσα», λέει χαρακτηριστικά στους Λαρισαίους ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Εγώ μίλησα στους συμπατριώτες μου Λαρισαίους στην δική μας «γλώσσα» στο βιντεάκι που ετοίμασε η τοπική μας εφημερίδα «Ελευθερία».

Έτσι όπως έγινε ο κόσμος, σαν ασανσέρ άτομα 6 η παραμικρή κίνηση του καθενός επηρεάζει τους άλλους 5. Δεν υπάρχουν περιθώρια να κινείται ο καθένας όπως θέλει. Δεν επιτρέπονται οι αντικοινωνικοί αυτοσχεδιασμοί. Η πανδημία απαιτεί κοινά αντανακλαστικά! Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον μένοντας σπίτι. Αυτή η καραντίνα ίσως χρειαστεί να είναι πιο μακρά από όσο νομίζουμε. Καλημέρα σε όλους μας! Μια καινούργια μέρα ξημέρωσε στον Πλανήτη μας!!», σχολίασε με ανάρτησή του στο instagram o κωμικός ηθοποιός.

Πηγή: madata.gr