Κορονοϊός – Βόλος: Στο μικροσκόπιο καταγγελίες για εκτός σειράς εμβολιασμούς σε γηροκομείο

0
27

Σοβαρές καταγγελίες για εκτός σειράς εμβολιασμούς υπάρχουν και στη χώρα μας. Συγκεκριμένα σε γηροκομείο στο Βόλο, μέλη φιλόπτωχου σωματείου και δυο εφοριακοί βρέθηκαν να εμβολιάζονται δίπλα στους τρόφιμους. Οι καταγγελίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Εμβόλια κατά του κορωνοϊού από το… παράθυρο σε φίλους και γνωστούς στο γηροκομείο Βόλου, την ώρα που δεν υπάρχει επάρκεια εμβολίων για χιλιάδες πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Ο πρόεδρος του ιδρύματος παραδέχθηκε πως αυτό συνέβη στη δεύτερη δόση εμβολιασμού για να μην βρεθούν όπως είπε στα σκουπίδια εμβόλια όπως έγινε στην πρώτη δόση.

Εμβολιασμοί με… μέσο

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, 6 άτομα, ανάμεσά τους μέλη φιλόπτωχου σωματείου και 2 εφοριακοί, βρέθηκαν να εμβολιάζονται στο ίδρυμα δίπλα στους τρόφιμους, παραβιάζοντας παράλληλα και το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η ομολογία του προέδρου του ιδρύματος προκάλεσε την έκρηξη της προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνας Παγώνη, στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA.

Κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας έσπευσε στο γηροκομείο βόλου μετά τις καταγγελίες.

Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για όσους παραβιάζουν την προτεραιότητα στους εμβολιασμούς ενώ οι δημόσιοι και κρατικοί λειτουργοί θα αντιμετωπίσουν και πειθαρχικές ποινές.

https://www.megatv.com

Πηγή: madata.gr