Κοτανίδου σε Παπανικολάου: Σας περιμένω να μου δείξετε πού είναι η VIP MEΘ

0
126

Τι ανέφερε η Αναστασία Κοτανίδου, Διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού και Καθηγήτρια Πνευμονολογίας & Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, στην εκπομπή του Γιώργου Παγάνη και της Αναστασίας Γιάμαλη σχετικά με το ζήτημα των VIP ΜΕΘ
Με χαρά περιμένω τον κύριο Παπανικολάου να έρθει να μου δείξει ποια είναι η VIP ΜΕΘ, δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Κοτανίδου. Επιπλέον, τόνισε μεταξύ άλλων, πως λέγονται πολλές ανακρίβειες από συναδέλφους και μη συναδέλφους για πολιτικά οφέλη.

 Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Παπανικολάου, γενικός γραμματέας Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και Διευθυντής Νευροχειρούργος στο Γενικό Νοσοκομείο, κατήγγειλε ότι μία εκ των VIP ΜΕΘ λειτουργεί στον «Ευαγγελισμό» και βρίσκεται υπό την εποπτεία της κ. Κοτανίδου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κontra24», ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ είπε: «Πανεπιστημιακή ΜΕΘ ”Ευαγγελισμού”». «Τι άλλο να πω. Δεν το ξέρουμε ότι η καθηγήτρια κα Κοτανίδου είναι σύμβουλος της κυβέρνησης για θέματα εντατικής θεραπείας;»

«Αρα λέτε ότι αυτές οι ΜΕΘ βρίσκονται στον Ευαγελισμό;» τον ρώτησε η Αναστασία Γιάμαλη για να λάβει την απάντηση από τον κ. Παπανικολάου: «Ναι η μία είναι του Ευαγγελισμού».

Πηγή: madata.gr