Κούγιας για υπόθεση Σεμέδο: Ουδεμία ενόχληση είχα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

0
50

Μία ημέρα αφότου έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής του, πως ανέλαβε την εκπροσώπηση της 17χρονης που κατήγγειλλε τον Ρούμπεν Σεμέδο για βιασμό, ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε και σε μία ακόμα γραπτή δήλωση.

Αφορμή, όπως αναφέρει ο γνωστός ποινικολόγος, ήταν διάφορα υπονοούμενα που δημοσιοποιήθηκαν αναφορικά με την επιλογή του να αναλάβει τη συγκεκριμένη υπόθεση, συγχέοντας αυτή την επιλογή με την επαγγελματική και φιλική σχέση που τον διέπει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Αλέξη Κούγια να ξεκαθαρίζει πως δεν είχε την παραμικρή ενόχληση ούτε από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού ούτε από άνθρωπο του περιβάλλοντός του.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Αλέξη Κούγια:

“Ορισμένοι άνθρωποι που έχουν μάθει να σκέφτονται και να ενεργούν ταπεινά στη ζωή τους δημοσιοποίησαν πονηρές σκέψεις αφήνοντας υπονοούμενα όσον αφορά την αποδοχή από εμένα να αναλάβω την υπεράσπιση των νομικών συμφερόντων της 17χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό ποδοσφαιριστή και γνωστό επιχειρηματία συγχέοντας με ταπεινό τρόπο αυτή μου την επιλογή με την επαγγελματική και φιλική μου σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αλίμονο, αν οικοδομούσα την σε λίγα χρόνια πεντηκονταετή καριέρα μου με τις προσωπικές μου σχέσεις.

Ποτέ δεν έκανα δημόσιες σχέσεις και εκπτώσεις στην άσκηση του λειτουργήματός μου και πάντοτε ενεργούσα και ενεργώ υπέρ του συμφέροντος αυτών που με εμπιστεύονται ακόμη και με ακραίο, αλλά πάντα νόμιμο τρόπο.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία ενόχληση είχα ούτε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ούτε από το περιβάλλον του και αυτό τιμά και τον ίδιο.

Όσον αφορά την υπόθεση, θα κάνω, όπως πάντα, το καθήκον μου σαν Δικηγόρος Αθηνών Αλέξης Κούγιας, με ό, τι σημαίνει αυτό διαχρονικά.

Αθήνα, 1/9/2021

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας”

Πηγή: madata.gr