Κουτσούμπας: Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον κόσμο. Μητσοτάκης: Ναι,εσείς είχατε την ευθύνη

0
138

Μερίδα κόσμου που είχε συγκεντρωθεί χθες έξω από τη Μητρόπολη για την τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη, επιδόθηκε σε αποδοκιμασίες και φώναξε συνθήματα κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στη σημερινή τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων ρωτήθηκε σχετικά με το ζήτημα, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως «το τελευταίο που άρμοζε στον αποχαιρετισμό είναι ο διχασμός και οι απρέπειες».

«Τα σχόλια περιττεύουν», συνέχισε ο κ. Οικονόμου, και σχολίασε ότι «δεν αισθάνθηκαν όλοι την ανάγκη να καταδικάσουν αυτές τις συμπεριφορές».

Υπενθύμισε δε τις αποδοκιμασίες που είχε δεχθεί ο Αλέξης Τσίπρας στην εξόδιο ακολουθία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. «Υπήρξε άμεση καταδίκη από την πλευρά της ΝΔ» υπογράμμισε.

 
Και συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί να πιστεύουν κάποιοι ότι το 2021 μπορεί να μοιάζει σε τίποτα με το 2011. Η Ελλάδα του 2021 είναι μια διαφορετική χώρα».

Σημειώνεται ότι, χθες, ο κ. Μητσοτάκης εμφανώς ενοχλημένος πλησίασε τον Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και του απευθύνθηκε με ιδιαίτερα έντονο ύφος: «Τι είναι αυτά τα πράγματα; Εσύ τους έφερες εδώ να με βρίζουν;». Ο κ. Κουτσούμπας απάντησε: «Τι είναι αυτά που λες; Τι δουλειά έχω εγώ; Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον κόσμο». Ο κ. Μητσοτάκης τότε είπε ότι το ΚΚΕ είχε την ευθύνη.

Πηγή: madata.gr